.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Marea Britanie ar putea să nu ofere niciodată permisiunea ca Julian Assange să părăsească ambasada ecuadoriană din Londra, sugerează ministrul britanic de Externe, William Hague.

Hague s-a declarat “dezamăgit” de hotărârea Ecuadorului de a-i acorda azil politic lui Assange. “Nu vom oferi autorizaţia necesară ca Julian Assange să plece liber din Marea Britanie, nu există nicio bază legală care să ne oblige în acest sens”, a spus Hague, părând să excludă posibilitatea unui atac asupra ambasadei ecuadoriene.

Întrebat dacă această situaţie poate dura luni sau chiar ani întregi, Hague a precizat: “Este posibil”, sugerând o perioadă “considerabilă” şi argumentând că “nu există limită de timp” pentru soluţionarea acestui caz. Hague a respins acuzaţiile Ecuadorului privind riscul unui asalt al forţelor de ordine britanice asupra ambasadei din Londra.

Preşedintele Ecuadorului, Rafael Correa, a acceptat să îi acorde azil politic fondatorului WikiLeaks, Julian Assange. Presa sugerase că Foreign Office ar putea anula statutul diplomatic a ambasadei Ecuadorului, pentru a-şi îndeplini “obligaţia legală” privind extrădarea fondatorului WikiLeaks, Julian Assange, conform prevederilor legii Premiselor Diplomatice şi Consulare din 1987. O astfel de măsură ar permite Marii Britanii să revoce statutul diplomatic al unei ambasade de pe teritoriul britanic, pentru a permite poliţiei să intre în clădire.

Fondatorul WikiLeaks se află din 19 iunie în ambasada Ecuadorului din Londra, cerând azil politic în contextul în care justiţia britanică a admis extrădarea sa în Suedia, unde este acuzat de agresiuni sexuale. Assange susţine că extrădarea sa în Suedia ar deschide calea transferului în Statele Unite, unde ar risca pedeapsa cu moartea pentru difuzarea a zeci de mii de mesaje diplomatice şi militare cu caracter confidenţial.

Sursa si foto: Mediafax

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .