.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

imageResizePreședintele Uniunii Democrate Maghiare din România (UDMR), Kelemen Hunor, a declarat, sâmbătă, în deschiderea ședinței Consiliului Reprezentanților Unionali (CRU), că maghiarii din România trebuie să continue pe calea pe care au urmat-o de 25 de ani și că trebuie să-și recupereze pământul natal.

“Trebuie să continuăm pe această cale pas cu pas pentru a recupera pămânul natal. Această alianță (UDMR — n.r.) a fost creată acum 25 de ani ca să lucreze pentru noi și după 25 de ani e nevoie de această alianță”, a menționat, potrivit traducerii oficiale, Kelemen Hunor, în preambulul acordării distincției Bradul de Argint pentru 27 de membri ai UDMR, printre care s-a numărat și Kelemen Hunor.

CRU s-a reunit, sâmbătă, la Târgu Mureș, pentru a vota, printre altele, dacă UDMR mai rămâne la guvernare.

Pe 27 noiembrie, la Cluj, Kelemen Hunor, a anunțat că formațiunea sa va ieși de la guvernare, urmând ca votul final să fie dat în cadrul CRU.

“Recomandarea Consiliului Permanent pentru Consiliul Reprezentanților Unionali (…) care va avea loc pe 13 decembrie este ieșirea din coaliția de guvernare și continuarea a ceea ce știm noi foarte clar că trebuie făcut, ne întoarcem și ne vom ocupa de comunitatea noastră, de problemele comunității noastre și în parlament vom susține toate demersurile care înseamnă un pas pozitiv în ceea ce privește comunitățile, oamenii, cetățenii și viitorul lor”, menționa atunci Kelemen Hunor.

El mai spunea că e puțin probabil ca CRU să schimbe propunerea Consiliului Permanent, cu atât mai mult cu cât nu s-a întâmplat acest lucru niciodată în 25 de ani.

Președintele UDMR a mai spus la Cluj că stabilitatea Guvernului Ponta nu depinde de prezența UDMR la guvernare.

“Am constatat că și fără noi Guvernul Victor Ponta are majoritate, nu depinde de prezența noastră în guvern, în parlament există această majoritate, deci stabilitatea politică nu depinde de participarea noastră la guvernare. Noi nu vrem să creăm instabilitate, nu vrem să dăm jos guverne. În acest moment, în ceea ce privește decizia noastră nu există nicio astfel de intenție, de a da un vot negativ guvernului, care și fără noi va funcționa. Considerăm la fel de necesar dialogul în continuare cu toate forțele politice, cu cei care guvernează în primul rând. (…) Eu cred că în continuare vom susține toate demersurile care pentru fiecare cetățean, inclusiv pentru maghiarii din România înseamnă un pas înainte, înseamnă creșterea nivelului de trai, creșterea salariilor”, a menționat, pe 27 noiembrie, Kelemen Hunor.

sursa si foto:  http://www.agerpres.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .