.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

images Laţul în jurul marilor averi se strânge pentru că guvernele, în căutare de venituri bugetare, preferă să se concentreze pe contribuabilii cu venituri mai mari, iar Fiscul urmăreşte şi câştigurile din străinătate, a declarat Daniela Oprescu, director, International Executive Services la firma de audit şi consultanţă KPMG România.

Odată ce majoritatea ţărilor şi paradisurilor fiscale introduc schimbul automat de informaţii privind veniturile obţinute de rezidenţi din străinătate, România (Fiscul-n.red.) va primi „pe tavă“ astfel de informaţii fără să facă niciun efort, a mai spus ea. Guvernul a decis să iniţieze acţiuni de verificare a documentelor pentru 30 de persoane cu mari averi, suspectate că au depăşit „riscul minim acceptat“ prin neplata impozitelor, după ce a pornit iniţial de la un grup de peste 300 de persoane bănuite că s-au sustras de la plata taxelor la buget. Până acum nu au apărut informaţii oficiale despre rezultatul acestor verificări.

Marile firme de audit şi consultanţă, inclusiv KPMG, au clienţi care au primit notificări de la Fisc în problema controlului averilor mari.

În contextul intensificării schimbului internaţional de informaţii, veniturile din străinătate ale românilor devin vizibile Fiscului local şi se recomandă conformarea fiscală completă. „România are acord de schimb de informaţii cu Guernsey şi a început negocierile cu Insulele Bermude, considerate paradisuri fiscale. De la 1 ianuarie 2015, Lu­xem­burg introduce schimbul automat de informaţii pentru dobânzi, iar Austria îşi reconsideră şi ea poziţia prin prisma deciziei Luxemburgului. Se strânge laţul în jurul marilor averi pentru că guvernele în căutare de resurse bugetare preferă să se concentreze pe 10 contribuabili cu venituri mai mari decât pe 1.000 cu câştiguri foarte mici“, a spus Daniela Oprescu, la conferinţa Perspective în fiscalitate – 2014 organizată de KPMG în parteneriat cu ZF.

Informaţiile vehiculate până acum indică faptul că românii ar deţine în străinătate în bănci din Elveţia, Austria, Cipru sau din alte paradisuri fiscale în jurul a 10-12 mld. euro, dar aceste cifre nu au fost confirmate de BNR sau Fisc.

sursa si foto: http://www.zf.ro/

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .