.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

descărcareIncident diplomatic intre Berlin și Moscova provocat de criza migranților. Kremlinul acuză Germania că mușamalizează un posibil viol comis la Berlin asupra unei fete de origine rusă de către un refugiat arab.
Șeful diplomației ruse a vorbit despre cazul Lisei,  marți, într-o conferință de presă.  Lavrov a făcut apel la “adevăr și justiție” și a precizat că “este clar” că fata, care ar fi fost atacată la începutul anului, la Berlin, nu a dispărut, în mod voluntar, timp de 30 de ore, informează BBC.
Incidentul s-a tranformat într-un scandal diplomatic, Rusia acuzând Germania că vrea să acopere realitatea într-o manieră “politically correct” de dragul politicilor interne în ceea ce privește imigranții.
“Sper că aceste probleme legate de imigrație nu conduc la mușamalizarea realității și că astfel de cazuri nu se vor mai repeta”, a mai spus șeful diplomației ruse, care consideră că este clar că fata nu a dispărut de bună voie timp de 30 de ore.
Lavrov susține că  Lisa, de 13 ani, a fost răpită și violată, dar Berlinul neagă această versiune și spune că anchetează cazul.
Procurorii din Berlin investighează doi bărbați care ar fi avut legături cu dispariția minorei identificată drept Lisa.F., încercând să afle dacă aceasta a fost supusă unui act de viol, în condițiile în care povestea fetei conține contradicții.
Incidentul a provocat indignare în presă, fiind organizate mitinguri de comunitatea rusă din Berlin, inclusiv in fața sediului cancelarului Angela Merkel, la care protestatarii au scandat că minora a fost răpită și violată de un grup de imigranți din Orientul Mijlociu.

 

sursa si foto: http://www.activenews.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .