.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

titu-stoicechiSecretul longevităţii vine din Mehedinţi. Un exemplu de viaţă ne dă Titu Stoicheci, cel mai în vârstă jandarm din România. Are aproape 105 ani. Avea doar 7, la Marea Unire.

Un om ca o carte deschisă, cu poveşti care pot rivaliza oricând orice scenariu de film, relatează digi24.ro Titu Stoicheci s-a născut în localitatea Husnicioara din judeţul Mehedinţi şi este, oficial, cel mai în vârstă jandarm din România. Bărbatul a îmbrăţişat cariera de militar pe când avea 30 de ani.

Doi ani a stat pe front în al doilea Război Mondial. Nu va uita niciodată bătălia de la Stalingrad. „Iadul. Iadul a fost la Stalingrad. După un deal, aşa mic, au atacat ruşii. A apărut o pădure de tancuri care a intrat în poziţie. În faţa lor nu rezista nimic. Lupte grele, pierderi mari de oameni, lipsă de mâncare, lipsă de tot, bătălie ce nu am văzut”, rememorează gen. (R) Titu Stoicheci. A supravieţuit iadului de la Stalingrad, nu a căzut prizonier, iar când coşmarul s-a terminat, a venit pe jos acasă. 4000 de kilometri. Un drum istovitor, pe care l-a străbătut în patru luni.

La peste un secol de viaţă, spiritul lui Titu Stoicheci este încă tânăr. „Am fost convins că dacă evit anumite lucruri, de exemplu, nu am băut în viaţa mea nimic, nici acum nu beau, nu am fumat. Nici cafea nu am gustat. Am mâncat de toate, dar fără abuz”, spune gen. (R) Titu Stoicheci. „Alimentaţia pe care a folosit-o a fost bio, cum se spune la ora actuală. Absolut. În fiecare zi soacra mea îi făcea mâncare proaspătă, din găini din curte”, spune Toni Chiriac, ginerele veteranului de război. Titu Stoicheci a fost avansat, anul trecut, la gradul de general de brigadă cu o stea în rezervă, primind astfel, recunoașterea națională şi onoruri.

Ori de câte ori are ocazia se întâlneşte cu jandarmii din Dolj. Iar tinerii îl ascultă fascinaţi de fiecare dată.

„Este o pagină de istorie vie, ne bucurăm ca în fiecare an să îl avem în mijlocul nostru. Cred că asta spune multe despre o viaţă tumultoasă, o viaţă pusă în slujba ţării”, afirmă gen. Constantin Florea, şeful Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Dolj, citat de digi24.ro Titu Stoicheci va împlini pe 9 ianuarie 2016 venerabila vârstă de 105 ani.

Va sărbători tot alături de jandarmii doljeni, a doua lui familie.

sursa si foto:  http://www.nasul.tv

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .