.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

zona-euro-620x264România este jefuită de resurse de 26 de ani. Agenții anti-români care au ajuns la putere încă din 1990 au avut grijă să distrugă industria și economia, pentru a face loc concurenței din afară, ne-au dat pe nimic aproape toate resursele solului iar astăzi au pus și pământul țării la vânzare pentru străini…

 Mai lipsește încă ceva pentru ca dezastrul să fie total iar România să fie un loc în care românii trăiesc cu chirie: intrarea în zona Euro. De ce? Pentru că din acel moment nu vom mai avea niciun control asupra monedei proprii, totul va depinde de Bruxelles. Astăzi, dacă este o problemă, BNR poate să mai tipărească niște bani, chiar cu prețul inflației. Mâine (adică la intrarea în zona Euro), BNR-ul își va înceta existența și vom fi total la mâna UE. Să nu uităm că tot aurul țării + peste aproape 40 de miliarde euro Cash au fost scoși din țară, chipurile pentru că așa se face, ca să avem mai multe garanții de stabilitate economică.

Și ca în atâtea alte probleme din cadrul UE, Germania se arată și aici ca o piază rea care conduce lucrurile împotriva intereselor țărilor membre. Motiv pentru care laureatul premiului Nobel Joseph Stiglitz a făcut câteva trimiteri foarte acide la adresa politicii monetare a UE, pe care o consideră eronată de la bun început, afirmând că ea este de folos doar bancherilor, pe când pentru omul simplu este o povară.

Aducând argumente serioase în susținerea ideii că moneda Euro și politica de austeritate sunt sursa tuturor relelor din cadrul UE, Stiglitz spune într-un interviu acordat agenției France Press, citată de business24.ro că:

„Au pus caruta inaintea boilor. Au creat moneda euro inainte de a avea institutiile prin care aceasta putea fi controlata. Economiile noastre stagneaza, iar noi nu ne dezvoltam. (…) Aceasta a dat un avant deosebit miscarilor politice din spectrul de dreapta.(…) Cea mai usoara cale de a trece peste acest impas o reprezinta iesirea Germaniei din UE!”

Din păcate, România are la conducere o armată de incompetenți și de servitori ai intereselor globalizării. De aceea, pericolul colapsului total prin intrarea în zona Euro (după cum ne tot promit unii lideri politici) este cât se poate de real și, fără o trezire a populației care să o facă să se opună, suntem condamnați. Acesta va fi ultimul pas în războiul de cucerire economică totală a țării noastre.

Adrian Albu

sursa si foto:   http://www.cunoastelumea.ro/

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .