.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Decizia Comisiei Europene de intrerupere a platilor pe programul operational sectorial de dezvoltare a resurselor umane (POSDRU) va fi emisa luni sau marti, a declarat luni, intr-o conferinta de presa, ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban, citat de Agerpres.

El a subliniat diferenta intre o intrerupere a platilor si respectiv o suspendare, care dureaza minimum sase luni, si a afirmat ca spera ca intreruperea platilor pe POSDRU sa nu dureze decat cateva saptamani si, astfel, sa nu afecteze rata de absorbtie a fondurilor europene.

“Beneficiarii nu vor fi afectati, vor fi intrerupte cererile de rambursare de la Autoritatea de Certificare de Plati catre Comisia Europeana. Rata de absorbtie nu va creste in aceasta perioada. Sper ca nu va dura decat cateva saptamani. Daca intreruperea va fi cateva luni bune ne putem pune problema unor dezangajari de fonduri”, a spus ministrul Afacerilor Europene.

Ministrul a explicat ca platile pe POSDRU vor fi intrerupte pentru ca Autoritatea de Management a programului nu a implementat niste recomandari ale Autoritatii Romane de Audit, legate de evaluarea proiectelor si de controlul proiectelor in prima faza. Evaluatorii independenti trebuie sa indeplineasca criterii clare, iar controlul proiectelor trebuie sa acopere intreaga tara, nu doar o mica parte ca pana acum.

Orban a mai spus, referitor la intreruperea platilor pe POSDRU, ca nu exclude sa mai apara ca astfel de “accidente”, dar ca acestea nu vor afecta global toate programele operationale.

Ministrul Muncii, Claudia Boghicevici, i-a incredintat lui Carmen Rosu conducerea interimara a Autoritatii de Management a Programului Operational Sectorial ‘Dezvoltarea Resurselor Umane’ (AM-POSDRU) dupa ce fostul director general al Autoritatii, Carmen Ionel, a demisionat din functie. Premierul Mihai-Razvan Ungureanu a solicitat ministrului Muncii sa o demita pe Carmen Ionel din functia detinuta pentru management defectuos al Autoritatii.

Sursa: Hotnews

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .