.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Cel mai controversat personaj al protestelor din Piaţa Universităţii este astăzi un tânăr ofiţer al Armatei Române, Alexandru Gheorghe. În uniformă, fără a avea permisiunea să fie în Bucureşti, acesta a mers în piaţă şi a spus liber ce gândeşte.

Alexandru Gheorghe ar fi putut alege să protesteze în multe alte moduri, mult mai comode. Putea să meargă în civil în piaţă şi nimeni nu l-ar fi observat. Putea să stea pe internet şi, sub protecţia anonimatului, să critice nestingherit, chiar să înjure cum o fac mulţi. A ales să-şi îmbrace uniforma, să încalce condiţiile permisiei în care se afla şi să spună ceea ce crede în faţa camerelor de luat vederi, asumându-şi public întreaga răspundere a faptelor lui. Unii ar spune că ai nevoie  de foarte mult curaj şi caracter pentru a putea să faci asta.

“Am un salariu foarte bun, 31 de miloane de lei vechi pe lună. Deci nu banii m-au adus aici, ci dorinţa de demnitate. Aici sunt părinţii mei, sunt fraţii mei sunt rudele mele. Nu mai suport să fim călcaţi în picioare. Am lăsat un document de 12 pagini, pe un stick, unor apropiaţi. El este manifestul meu. Nu mi-e frică, eu aş fi putut fi în Afganistan acum, dar îmi iau măsuri de precauţie pentru a se afla adevărul”, a explicat tânărul ofiţer de 27 de ani.

Dincolo de reducerea salariilor românii au nevoie de demnitate !”, şi-a încheiat pledoaria locotenentul Alexandru Gheorghe.

Militarul a declarat la Antena 3 că a ales să li se alăture manifestanţilor din Bucureşti din respect pentru această naţiune şi pentru a le demonstra că “Armata nu i-a părăsit”.

“Am venit aici din acelaşi motiv pentru care oamenii sunt aici. Raed Arafat este pentru mine un erou. (…) Colegii mei nu au curaj să vorbească. Au familii, copii şi credite în bănci. Eu am depus jurământul în faţa cetăţenilor, nu în faţa actualei puteri. Eu îmi asum răspunderea pentru ceea ce fac acum!” a declarat tânărul locotenent Alexandru Gheorghe.

Alexandru Gheorghe risca sa fie sanctionat de MApN pentru incalcarea legii privind statutul cadrelor militare. Potrivit propriilor declaratii, avea “liber” doar pana la Sibiu, insa drumul de la Sibiu pana la Bucuresti si-l va asuma.

“Sunt in continuare sefii mei directi pana cand voi fi anuntat ca voi fi trecut in rezerva. Nu am fost contactat de niciun superior pentru ca telefoanele, fiindu-mi ascultate, le-am dezactivat, le-am scos cartela, tot. Am incalcat un pic legea, in sensul ca aveam voie sa merg pana la Sibiu. Riscul de a merge de la Sibiu pana la Bucuresti mi-l asum”, a declarat  militarul protestatar.

Pe pagina de Facebook  a ofiterului au apărut sute de mesaje de incurajare.

 

 

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .