.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

LONDRA 2012 – CEREMONIA DE ÎNCHIDERE de la JOCURILE OLIMPICE, desfăşurată duminică în capitala Marii Britanii, marchează încheierea evenimentului sportiv prin stingerea flăcării olimpice. Următoarea ediţie a Jocurilor Olimpice, cea din 2016, va fi găzduită de capitala Braziliei, Rio de Janeiro.

Directorul artistic al spectacolului de la CEREMONIA DE ÎNCHIDERE de la LONDRA 2012, Kim Gavin, a pregătit împreună cu echipa sa un spectacol muzical intitulat „O simfonie a muzicii britanice”. Acesta celebrează meritul acestei arte în exportul de cultură al Regatului Unit din ultima jumătate de secol.

CEREMONIA DE ÎNCHIDERE de la JOCURILE OLIMPICE găzduieşte, începând cu ora 21.00, prestaţiile a 4.100 de voluntari, dintre care 3.500 sunt adulţi, iar 380 sunt elevi de la şase şcoli din Londra. În plus, organizatorii i-au adus la Londra pe cei mai populari artişti din Anglia şi din întreaga lume.

CEREMONIA DE ÎNCHIDERE de la LONDRA 2012, va marca încheierea acestei ediţii a Jocurilor Olimpice prin stingerea flăcării olimpice, marşul sportivilor şi al steagurilor, urmate de programul artistic.

Printre vedetele văzute joi la repetiţiile pentru ceremonia de închidere au fost Brian May, Pet Shop Boys, Jessie J, Annie Lennox, Tinie Tempah şi George Michael. Despre ceremonia de inchidere a jocurilor Olimpice 2012 , se mai ştie că va dura trei ore şi jumătate şi că vor exista replici ale monumentelor londoneze, precum Tower Bridge şi St. Paul’s Cathedral. Spectacolul, ceremonia de inchidere, va aduce un omagiu şi industriei modei britanice, pe scenă urmând a apărea Kate Moss, Naomi Campbell, Lily Cole şi Stella Tennant. Comedianul Russell Brand va participa şi el la ceremonia

Sursa si foto: stiri.com

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .