.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

epur-rile-n-turcia-continu-peste-8000-de-poli-i-ti-i-jandarmi-au-fost-concedia-i-1Guvernul a adoptat recent o noua Ordonanta de Urgenta, care prevede transferarea Companiei Nationale „Loteria Romana” S.A. in subordinea Ministerului Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri, ca urmare a demersurilor Mariei Grecea, deputat PNL,  si a numeroaselor solicitari din partea agentilor economici din domeniu.

„Consider ca aceasta reprezinta o masura importanta pentru inlaturarea unor grupuri de interese care au acaparat Loteria, dar si Oficiul National pentru Jocuri de Noroc. Masura adoptata in octombrie 2015, intr-un moment in care Directia Nationala Anticoruptie investiga  relatia dintre Loterie si firma Novo VLTech Solutions, apartinand grupului austriac Novomatic, nu a reprezentat decat o incercare a clientelei politice a PSD de a controla discretionar o piata de cateva miliarde de euro, in dauna bugetului de stat si a celorlalti agenti economici.” – a declarat deputatul PNL Maria Grecea.

In octombrie 2015, Guvernul condus de Victor Ponta a elaborat OUG 42/2015, pentru modificarea si completarea unor acte normative din domeniul jocurilor de noroc. Ordonanta prevedea transferarea C.N. Loteria Romana S.A. din subordinea Ministerului Finantelor Publice in cea a Oficiului National pentru Jocuri de Noroc (ONJN), acesta din urma devenind astfel atat autoritate de control, cat si operator pe piata. La randul sau, ONJN isi desfasura activitatea sub coordonarea Cancelariei Prim-Ministrului. Legea de aprobare a OUG 42/2015, contestata vehement de catre operatorii de pe piata jocurilor de noroc, a fost respinsa de Senat, in calitate de prima camera sesizata.

Deputatul PNL Maria Grecea a atras atentia atunci asupra faptului ca masura avea un profund caracter anticoncurential, deoarece o institutie cu rol de reglementare si coordonare in domeniul jocurilor de noroc ajungea sa gestioneze activitatea unor companii. Practic, ONJN nu ajungea sa controleze doar Loteria Romana, ci si societatile partenere, printre care si firmele grupului Novomatic, care au incheiat un contract avand ca obiect exploatarea unor aparate de tip slot-machine si video-loterie, in spatiile detinute de C.N. Loteria Romana S.A.

Ulterior adoptarii OUG 42/2015, deputatul Maria Grecea a adresat interpelari catre Consiliul Concurentei, iar ulterior si catre noul Prim-ministru al Romaniei, dl. Dacian Ciolos, pentru a solicita sa i se comunice aspecte referitoare la respectarea principiilor concurentiale, dar si unui posibil conflict de interese.

Ca urmare a acestor demersuri, in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 490 din 30 iunie 2016,  a fost publicata  OUG nr. 40/2016, privind stabilirea unor masuri la nivelul administratiei publice centrale si pentru modificarea si completarea unor acte normative prin care Ministerul Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri exercita drepturile si indeplineste obligatiile ce decurg din calitatea de actionar unic al statului roman la Compania Nationala „Loteria Romana” — S.A.

 

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .