.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Rareori se întâmplă ca suferinţa unui om să producă o emoţie atât de mare precum cea din cazul Mircea Lucescu!

Solidaritatea cu marele antrenor de fotbal este impresionantă, mai ales în condiţiile în care acesta s-a pus singur în dificultate, încălcând două reguli de circulaţie: manevră interzisă, peste linia de tramvai, şi nefolosirea centurii de siguranţă.

De vineri, când s-a produs nenorocirea, pacientul Lucescu a primit nenumărate dovezi ale preţuirii de care se bucură. De la familia sa, dar şi de la pestriţa lume a fotbalului; de la patronul clubului Şahtior Doneţk (unde românul antrenează fără întrerupere din 2004), dar şi de la ambasadorul Turciei la Bucureşti (în amintirea celor patru ani în care Lucescu a triumfat şi cu Galatasaray, şi cu Beşiktaş); de la prieteni, dar şi de la inamici.

Gestul lui Rinat Ahmetov a fost de-a dreptul cuceritor. În ziua a doua a Crăciunului pravoslavnic, miliardarul ucrainean a lăsat totul baltă pentru a sta câteva clipe lângă patul lui Lucescu, la Spitalul Universitar din Bucureşti. Vizita a fost cu atât mai importantă, cu cât s-a produs chiar înainte ca tehnicianul român să fie supus unei operaţii delicate.

Dacă Lucescu este confirmarea noastră eternă, Ahmetov a fost surpriza plăcută a acestui weekend. De la înălţimea averii sale de 16 miliarde de dolari şi a rolului vital pe care-l joacă în economia Ucrainei, Ahmetov era perceput, la noi, drept un bogătaş arogant, căruia nu-i ajungi la nas nici cu Canalul Bîstroe. De aceea, ziua de ieri ne-a adus o adevărată revelaţie: un Ahmetov civilizat, prietenos, chiar binevoitor.

Puţini patroni din rahiticul fotbal românesc sunt capabili de prestaţii publice atât de pozitive, atât de tonice! Puţini „oameni de fotbal” de la noi reuşesc să fie, în acelaşi timp, generoşi şi seducători! Şi asta, în condiţiile în care majoritatea dintre ei ar fi fericiţi să aibă averea lui Ahmetov chiar şi cu trei zerouri tăiate din coadă…

Sursa: Adevarul

Comentariu RoStirea:
Fotbalul atit de controversat si atat de iubit si urmarit de milioane de oameni de pe planeta, arata prin acest eveniment nefericit din viata antrenorului Mircea Lucescu ca admiratia pentru munca de calitate pe care o presteaza in acest domeniu de-o viata a unui om, poate anima in bine inimile a milioane de romani si a unui multimilionar ucrainean.

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .