.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Deputatul PNL Ludovic Orban a declarat joi că Dan Voiculescu ar trebui să-şi vadă de afacerile lui deoarece “nu face altceva decât să facă rău” USL-ului şi a ţinut să precizeze, referitor la o nouă suspendare, că strategiile politice nu se fac la Antena 3, potrivit Realitatea.net.

“Dl Dan Voiculescu ar face foarte bine să se ocupe de afaceri şi să lase viaţa publică şi mai ales USL-ul în pace, pentru că nu face altceva decât să facă rău PNL şi PSD”, a declarat Orban la Realitatea TV, întrebat ce părere are despre afirmaţiile lui Voiculescu privind oportunitatea declanşării unei noi suspendări a lui Traian Băsescu.

Liberalul a adăugat că strategiile politice majore nu se fac la Antena 3 ci de către oameni care ţin cu adevărat cont de interesul general. “Prefer să nu mai adâncesc acest subiect, a-ţi da cu părerea acum pe acest subiect (o nouă suspendare, n.red.) după părerea mea este contraproductiv, în general o strategie politică care izvorăşte din nişte raţiuni majore, din nişte obiective fundamentale, nu se face la Antena 3, nu se face la piaţă, nu se face nicăieri, ci se face de nişte oameni care cu adevărat ţin cont de interesul general”, a precizat Orban. Deputatul PNL a menţionat însă că el ar vota oricând o nouă suspendare a lui Băsescu. “Eu aş vota oricând, în orice zi, pe orice fel de motivaţie, o nouă suspendare a lui Train Băsescu”, a indicat el.

Dan Voiculescu a declarat joi, într-un interviu acordat Agerpress, că o nouă suspendare a lui Băsescu este “posibilă şi legitimă” şi că dacă s-ar recurge la acest lucru ar putea avea loc la sfârşitul lui octombrie, începutul lui noiembrie, când vor fi şi alegerile.

Sursa si foto: RL

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .