.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Un atentat sinucigas care a avut loc recent in sudul Siriei arata ca rivalitatea dintre Al Qaeda si ISIS este mai mult decat o competitie menita sa arate cine poate ucide multi necredinciosi. Cele doua grupari folosesc tehnici teroriste una asupra celeilalte.

Pe 15 noiembrie, la o intalnire a Brigazii Martirilor din Yarmouk, o militie a ISIS, a avut loc un atentat sinucigas. Sase dintre liderii grupului au fost ucisi, inclusiv Muhammad „Abu Ali” al-Baridi, seful din umbra al gruparii cunoscut si sub numele de „Unchiul”.

Atacul a fost revendicat de Al Nusra, o grupare siriana afiliata Al Qaeda. „Statul Islamic, care controleaza zonele apropiate de granita Israelului de pe Platoul Golan, a suferit o lovitura puternica si a pierdut intreaga echipa de comanda din zona printr-o singura lovitura”, a remarcat Alex Fishman, corespondentul ziarului israelian Yediot Aharonot.

In timp ce ISIS si Al Nusra lupta cu dusmani comuni la nord de Damasc, cele doua grupari teroriste sunt intr-un razboi total in sudul capitalei, de-a lungul frontierei israeliene. Un conflict puternic intre suniti si gruparile teroriste musulmane.

ISIS a distras atentia internationala de la Al Qaeda, gruparea cunoscuta pentru executii in masa, decapitari macabre si chiar utilizarea de arme chimice. Dar in timp ce extremistii Statului Islamic au semanat frica de pe globul, organizatia din spatele atentatelor de la 11 septembrie nu si-a imputinat atrocitatile.

Despre atentatul sinucigas nu s-a prea vorbit, cu atat mai mult cu cat atentia opiniei publice internationale era atintita asupra atacurilor de la Paris in urma carora au murit 130 de oameni. Presa araba, in schimb, a notat faptul ca ISIS a primit o lovitura uriasa in provincia Jamleh, din zona Platoului Golan. Imediat a iesit la iveala si faptul ca a fost ucis si „Unchiul”, cel care la inceputul anului a postat pe site-urile de socializare un videoclip in care promitea loialitate deplina fata de ISIS.

„Am auzit zgomotul unei explozii puternice care venea dinspre fostul sediu Partidului Baasdin zona. Am alergat intr-acolo si peste tot erau imprastiate parti alte trupurilor unor oameni”, a spus Abu al-Ezzam, un localnic din Jamleh citat de foxnews.com.

„De asemenea, Al Nusra le-a cerut celor aproximativ 2.000 de luptatori ISIS din zona, care detin un arsenal impresionant de arme, inclusiv tancuri, sa se predea”, scrie Daily Star.

Atentatul i-a inversunat insa se pare si mai mult pe membrii Brigazii Martirilor din Yarmouk, care au lansat declaratii sfidatoare: „Martiriul liderilor nostri ne ambitioneaza si mai tare. Sangele si sacrificiul sunt binevenite pentru numele lui Allah.”

sursa si foto:  http://www.aktual24.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .