.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Aproximativ 80 de români mor în fiecare an pentru că nu pot face transplant din lipsa organelor. În schimb, internetul e plin de donatori dispuşi să-şi vândă rinichiul. Aşa apare piaţa neagră, ale cărei principale ţinte sunt oamenii străzii.

În anul 2010 au murit 14 persoane pentru că nu au putut face un transplant de rinichi. 38 de oameni au decedat din lipsa unui ficat necesar transplantării, 20 iar de români nu au găsit o inimă nouă la timp. Alte şase persoane nu au găsit un pancreas nou pentru a rămâne în viaţă.

De ce aceşti oameni au fost lăsaţi să moară în timp ce posibili donatori se găsesc şi pe internet? Pentru că familiile lor nu au avut zeci de mii de euro să cumpere un organ de pe piaţa neagră şi au stat corect la coada de pe lista naţională de transplant.

Pe piaţa neagră un ţesut uman, spre exemplu un rinichi, costă minimum 10.000 euro, în timp ce donarea sa pentru salvarea vieţii unui român poate fi răsplătită cu o strângere de mână. “Dacă nu ai bani să cumperi un rinichi de pe piaţa aşa zis neagră, care e de fapt la vedere pentru că sunt anunţuri pe toate site-urile, sau să-i oferi cuiva să te bage în faţă pe listele de aşteptare, poţi spune că eşti ca şi mort”, ne povesteşte Cristina Pavel, fiica unei femei care se află de cinci ani pe lista de aşteptare.

Ţintele mafiei organelor

Una dintre ţintele preferate a celor care recoltează ilegal organe din România este reprezentată de oamenii fără cămin. Iar cei care dorm în Gara de Nord sunt victime.

“Sigur că la noi s-au mai prezentat astfel de persoane, dar nu ştim cât de reale sunt sau nu poveştile lor. Chiar şi acum avem o femeie căreia i s-a recoltat ovule”, ne spune Andreea Gheorghe, coordonator la Casa Ioana, fundaţie care strânge oamenii de pe străzi.

Povestea celor fără casă din Gara de Nord care-şi vând organele a ajuns şi în paginile unui volum non-fiction, de mare succes în Marea Britanie. “M-a sunat într-o zi Peter James şi mi-a spus că vrea să vină în România pentru o documentare. Voia să scrie un roman despre traficul de organe. L-am dus prin Gara de Nord şi aşa a cunoscut-o pe Petrica, o tânără de 17 ani care fusese lăsată fără un rinichi”, ne explică britanicul Ian Tilling, cel care patronează Casa Ioana.

“Un rezident de la Casa Ioana, o fată de 17 ani care trăia pe străzi, fusese păcălită de un traficant de organe care îi promise o slujbă de barmaniţă în Londra, dar mai întâi aceasta trebuia să facă un control medical. Aşa i s-a spus. În timpul acestui control, i s-a făcut anestezie, iar când şi-a revenit avea urmele unei incizii chirurgicale pe o parte a corpului. În urma unei examinări medicale realizate de un doctor de la Casa Ioana, a rezultat că îi fusese scos un rinichi”, povesteşte scriitorul Peter James.

“Ca fost poliţist pot spune că o mare parte din persoanele dispărute au fost posibile victime. E uşor să faci dispărut un om fără familie pe care nimeni nu-l caută”,
Ian Tilling, fondatorul “Casei Ioana”, care îngrijeşte oamenii străzii

Sursa: Evenimentul Zilei

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .