.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

imagesMaia Morgenstern şi Mihai-Gruia Sandu au fost indimidati de persoane care s-au recomandat ca fiind susţinători ai proiectului minier de la RMGC.

“Am vrut să fiu respecutoasă şi politicoasă şi să nu par inabordabilă, aşa că, deşi aveam o groază de lucruri de făcut, am decis să ies din birou, pe hol, pentru a îi saluta şi a mă scuza în faţa dumnealor pentru că timpul mă presează şi nu pot sta de vorbă cu dânşii. Ţin să menţionez că nu aveam vreo întâlnire programată cu domniile lor, nu îşi anunţaseră în vreun fel prezenţa la biroul meu”, a declarat Maia Morgenstern, conform unui articol publicat pe Centrul de Investigaţii Media.

“Să ne daţi banii înapoi, ne-aţi luat banii, ne-aţi luat locurile de muncă, dumneavoastră sunteţi de vină”, a povestit actriţa că i-ar fi spus cei patru bărbaţi. “Vreau să fim cinstiţi şi să nu fabulăm: nu m-a atins nimeni, nu a existat nici măcar vreo intenţie violenţă, ci doar au fost agresivi verbal. Nu pot spune nici că am fost înjurată, ci doar intimidată. Discuţia s-a purtat într-un mod răstit şi violent verbal, dânşii apropiindu-se de mine iar eu retrăgându-mă, până când, în final, am fost nevoită să mă retrag în biroul meu”, a mai spus cunoscuta actriţă.

Un episod asemănător a fost relatat şi de Mihai-Gruia Sandu, pe pagina lui de pe Facebook: „Astăzi (joi n.a.) au venit la mine, în sala de curs de la Universitatea de teatru, patru personaje, cu rugămintea să-i ajut (?), susținând că sunt de la Roșia Montana, că nu sunt angajați RMGC (?), și că sunt disperați din cauza lipsei de locuri de muncă… M-am purtat cât am putut de civilizat- nu doresc să-i iau nimănui locul de muncă, deși, personal, eu cred că oamenii vor să câștige bani, nu muncească (nu munca e scopul-insist că nu e clar pentru toată lumea!). Cine dintre dumneavoastră crede că niste simpli locuitori din Roșia Montana, se urcă in tren sau avion, vin până la București, știu unde lucrez (!), au un aparat de filmat HD, pe care îl folosesc tot timpul, și consideră că un simplu profesor de actorie, neangajat politic, îi poate ajuta să aibă locuri de muncă, neapărat în minerit, și neapărat cu cianuri, și nu sunt plătiți de RMGC?”.

Clipul în care Maia Morgestern protestează împotriva proiectului minier de la Roşia Montană a înregistrat, anul trecut, peste jumătate de milion de vizualizări pe Youtube. Mihai-Gruia Sandu şi-a exprimat şi el opoziţia publică în această toamnă.

Indimidările (şi chiar agresiunile) nu sunt o noutate pentru grupările de comando ale RMGC (să nu generalizăm – nu e vorba de toţi angajaţii companiei, ci doar de câţiva dintre cei de la pază şi protecţie şi din sindicat). Spre deosebire de cazul cetăţeanului Daniel Barbu, în majoritatea situaţiilor în care cetăţenii care se opun proiectului minier au fost agresaţi şi intimidaţi, poliţia şi jandarmeria s-au deovedit incapabile să-i identifice pe agresori. Nu-mi fac însă griji că protestatarii vor fi cu adevărat speriaţi de astfel de acţiuni (pot constata însă că, în timp ce Gabriela Firea şi alţi parlamentari se plâng de teoreticele comandouri pe care le-ar fi constituit protestatarii împotriva lor, susţinătorii RMGC au trecut la fapte).

Acest gen de acţiuni au, însă, o altă semnificaţie: practic este o recunoaştere oficială a înfrângerii de către RMGC. În timp ce Dragoş Tănase, CEO RMGC, a avut intervenţii publice prin care interpreta avizul negativ pe proiectul de lege specială pentru Roşia Montană ca fiind o victorie (!?), acţiunile de acest gen demonstrează fără echivoc înfrângerea. Compania nu ar fi avut de ce să-şi trimită susţinătorii să-i intimideze pe opozanţi, pe motiv că din cauza lor şi-ar fi pierdut locurile de muncă, dacă ar fi aşa de sigură (după cum declară Dragoş Tănase) că anul viitor va începe exploatarea!

În ciuda zecilor de milioane de dolari „investiţi” în publicitate şi comunicare, RMGC nu a reuşit să-i tocmească chiar pe cei mai inteligenţi oameni. Ci pe cine a găsit şi a fost disponibil…

 

sursa: voxpublica

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .