.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

imagesRugaciuni, cantece religioase si patriotice, steaguri tricolore, cruci, icoane si scandari pentru documente fara cip-uri – asa a aratat protestul de joi de langa Palatul Parlamentului din Bucuresti in care sute de preoti, calugari, maicute si mireni au manifestat impotriva documentelor biometrice. Daca multi dintre participanti care au scandat impotriva cip-urilor din documentele biometrice au facut legaturi religioase sau au amintit de numarul “666”, altii au ales sa-si exprime ingrijorarea fata de riscurile de siguranta ale unui astfel de sistem si au cerut ca cei ce nu doresc acte biometrice sa poata avea dreptul la o alternativa, sa foloseasca in continuare acte traditionale.

Circa o mie de persoane, potrivit estimarilor oficiale ale Jandarmeriei – marea majoritate preoti, calugari sau maicute – au protestat joi in Parcul Izvor din Capitala, langa Palatul Parlamentului.

Mitingul a fost organizat impotriva actelor biometrice, cu cip, si mai ales impotriva noului card de sanatate. Oamenii adunati la protest au sustinut, pe tot timpul manifestatiei, prin luari repetate de cuvant la microfon, ca datele medicale nu trebuie expuse riscurilor majore reprezentate de atacurile cibernetice si traficul de organe.

Acestia au sustinut ca informatiile medicale si personale vor fi, de acum incolo, inregistrate intr-o baza de date centralizate si ca, astfel, se va anula “secretul profesional, confidentialitatea si dreptul la viata intima si privata a cetatenilor romani”.

Miting al preotilor si calugarilor contra cardului de sanatate la Palatul Parlamentului. Unul dintre punctele manifestului distribuit de ei: “Nu participati la mitinguri si revolte sociale”

Pe langa protestul la adresa cardurilor de sanatate, preotii, calugarii si mirenii din parc au manifestat si impotriva tuturor actelor biometrice, amintind de alte state europene care au interzis astfel de documente.

Printre argumente au fost mentionate problemele de siguranta, fiind subliniat riscul ca informatiile personale din cipurile biometrice si care sunt stocate in diverse baze de date sa fie furate si folosite de hackeri in alte scopuri.
Alte argumente au tinut mai degraba de partea religioasa.

“De ce trebuie sa fie folosit numarul ‘666’ in aceste cipuri? De ce nu alt numar? de ce nu ‘123’. Cititi Apocalipsa din Biblie, se stie ce inseamna acest numar. Mai mult, indiferent de acest numar, omul este complet asa cum l-a facut Dumnezeu. Acum se incearca stabilirea unui sistem care ne considera obiecte identificabile electronic, simple numere. Vom deveni ca un fel de sclavi, usor manevrabili, de urmarit”, a declarat un preot prezent la miting reporterului HotNews.ro, care nu a dorit insa sa-si decline identitatea sau sa fie filmat.

Argumentele invocate de manifestanti (extrase din manifestele distribuite la miting):

Implementarea documentelor personale electronice este doar o etapa in procesul de implantare a dispozitivelor electronice de tip RFID direct in corpul uman
dispozitivele electronice implantabile au cauzat cancer la 10% din animalele de laborator pe care au fost testate
documentele biometrice sunt nesigure, pot fi usor citite, modificate, clonate, furate
din cauza vulnerabilitatii sistemului informatic in Anglia s-au pierdut datele a 93% din asiguratii sistemului de sanatate
intre 0,5 si 1 milion din cele 6,5 milioane de pasapoarte biometrice din Franta sunt False
informatiile din cardurile de sanatate pot fi citite neautorizat de traficantii de organe si posesorul devine o prada atractiva
sunt incalcate drepturi fundamentale prevazuta in Constituie si Carta Drepturilor Fundamentale ale UE: libertate, viata intima, familiala, privata, libertatea de gandire, etc
in 2009, circa 1 milion de romani au semnat petitie impotriva documentelor biometrice
In Anglia si Franta s-a sistat implementarea documentelor de identitate electronice
Germania a suspendat proiectul cardului de sanatate electronic dupa 4 ani datorita lipsei de securitate si confidentialitate a sistemului

Protestatarii au purtat steaguri tricolore, icoane, cruci si pancarte cu mesaje impotriva actelor biometrice. “Card de sanatate, atentat la libertate”, “cip=sclavie”, “Dumnezeu ne-a creat fiinte libere fara cipuri”, “Vrem medicamente in spitale nu retete electronice” – sunt doar cateva dintre mesajele de pe pancarte.

In timpul mitingului s-au tinut cuvantari de la un microfon, s-au spus rugaciuni, s-au cantat cantece bisericesti si patriotice, s-a intonat imnul.

sursa si foto: Hotnews

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .