.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Peste 200 de persoane au participat marţi seară, în Piaţa Universităţii din Capitală, la un miting anti-Băsescu, în timp ce în Piaţa Victoriei, în apropiere de sediul Executivului, câteva zeci de oameni au scandat contra guvernului şi a premierului Victor Ponta. O parte a protestatarilor de la Universitate au ocupat carosabilul, iar jandarmii aflaţi în zonă pentru asigurarea ordinii s-au aşezat în dispozitiv şi au fost pregătiţi să intervină.

UPDATE 23:50 Protestatarii aflaţi în Piaţa Universităţii din Bucureşti, care ocupaseră carosabilul în cursul serii de marţi, s-au retras pe trotuar, iar traficul rutier pe bulevardul Nicolae Bălcescu a fost reluat pe ambele sensuri.

Pe sensul Universitate-Romană al bulevardului, traficul a fost reluat după ce un utilaj a intervenit pentru ridicarea gardurilor dărâmate de cei care intraţi pe carosabil în timpul protestului.

Manifestanţii au ocupat carosabilul în jurul orei 21.30, când au dărâmat gardurile de la marginea trotuarului.

UPDATE 21:30 – Protestatarii de la Universitate au ocupat carosabilul, jandarmii s-au aşezat în dispozitiv.

Manifestanţii au rupt gardurile de la marginea trotuarului şi se află, la ora transmiterii acestei ştiri, pe bulevardul Nicolae Bălcescu.

Traficul rutier în zonă este deviat.

Cei de la Universitate, adunaţi pe trotuarul dinspre Teatrul Naţional, protestează de la ora 14.00, după anunţarea deciziei Curţii Constiţionale (CC) prin care a fost invalidat referendumul de demitere a lui Băsescu. O parte a lor au manifestat, încă de dimineaţă, în faţa sediului CC, după care s-au mutat la Universitate.

Oamenii agită steaguri tricolore, scandează contra lui Traian Băsescu şi afişează pancarte cu mesaje ca “Tu nu mă reprezinţi, eu nu te vreau”, “Noi nu te mai vrem preşedinte”, “Jos golanul!”, “Ruşine, CCR!”, “Băsescu, vino aici, să coabităm împreună!” sau “Băsescu, groparul României şi al democraţiei”.

Unii protestatari susţin că au manifestat la Universitate încă din ianuarie, când manifestaţiile anti-Băsescu au avut ca pretext scandalul Arafat-Legea sănătăţii. “Nu o să mai plecăm din Piaţa Universităţii decât în momentul în care Traian Băsescu va alege să-şi dea demisia, aşa cum a hotărât poporul la referendum”, a spus unul dintre protestatari.

În Piaţa Victoriei, susţinătorii lui Băsescu scandează numele preşedintelui suspendat şi cer demisia guvernului, prin scandări ca “Guvern mincinos, jos, jos, jos!”. Pe pancartele aduse la manifestaţie sunt scrise mesaje printre care “Traiane, scapă-ne de bolşevici!”, “We love you, Băse!”, “Ponta, demisia!” şi ” Mr. Ponta: Copy-Paste «DEMOCRAY»”.

“Suntem aici încă de la suspendarea lui Traian Băsescu. Am venit aproape în fiecare seară, pentru a susţine democraţia din această ţară”, a declarat una dintre persoanele aflate în Piaţa Victoriei.

Potrivit Jandarmeriei, până la ora transmiterii acestei ştiri, la cele două manifestaţii nu s-au înregistrat incidente.

Sursa : Mediafax

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .