.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Actorul Marcel Iureş, prezent la Cluj Napoca, la Festivalul Internaţional de Film “Comedy Cluj”, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă:

“Stăm slab, aproape de colaps, în materie de piaţă de vânzare de film, pentru că nu mai sunt cinematografe. Înainte de 1989 aveam 300 de săli de cinematograf, acum mai sunt doar 50. Nu poţi face industrie de film, nu poţi investi într-o piaţă care nu absoarbe produsele. Neexistând piaţă, nu ai ce conecta, consumatorii sunt puţini. Filme care fac 100.000 de euro în cinci ani sunt catalogate ca mari succese”.

Actorul român, care şi-a câştigat respectul unor renumiţi confraţi de breaslă de la Hollywood, cu care a jucat în diverse producţii ale industriei de film americane, a comentat şi despre şansele pe care le are noua generaţie de cineaşti din România. Iureş a spus că regizori precum Cristi Puiu şi Cristian Mungiu au reuşit să ridice cinematograful românesc foarte sus din punctul de vedere al competiţiilor internaţionale şi al mesajului lor în lumea cinematografului din Europa. “Ei nu umblă cu şmecherii, au şi învăţat pe parcursul facerii filmelor şi au evoluat de la un film la altul, dar din păcate, se simte un grad de ostilitate între două blocuri: pe de o parte ei singuri, şi de cealaltă, statul român”, a declarat Marcel Iureş. Sursa:  cotidianul.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .