.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

migranti1-610x300Migratia in masa dauneaza societatii britanice, sustine ministrul de interne britanic Theresa May intr-un discurs, pe care il va rosti marti, menit a linisti ingrijorarile alegatorilor care se tem ca guvernul de la Londra nu reuseste sa controleze granitele tarii, relateaza Reuters.

Este cel mai dur discurs, din ultima perioada, pe tema imigrantilor, al unui membru al cabinetului britanic, atrage atentia Daily Mail.

Theresa May va afirma la conferinta anuala a Partidului Conservator ca nivelul imigratiei din ultimii 10 ani nu a fost in interesul national.

Migratia neta in Marea Britanie a ajuns la un nivel record de 330.000 in ultimul an pana in luna martie, mult peste nivelul de 100.000 promis de premierul David Cameron.

Nivelul ridicat al imigratiei a alimentat sprijinul pentru partidele de opozitie si este vazut ca un factor care i-ar putea convinge pe britanici sa voteze pentru iesirea tarii din Uniunea Europeana la referendumul privind apartenenta tarii la blocul comunitar, care va fi organizat pana la sfarsitul anului 2017.

‘Cand imigratia este prea mare, cand ritmul schimbarii este prea rapid, este imposibil sa construiesti o societate coerenta’, considera ministrul de interne britanic.

In discursul sau, ea va sustine de asemenea ca migratia in masa suprasolicita serviciile publice, precum scolile si spitalele, reduce salariile si lasa unii cetateni fara locuri de munca.

sursa si foto:   http://www.aktual24.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .