.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

In perioada 3-7 februarie 2012, in judetul Vrancea au cazut cantitati istorice de precipitatii sub forma de ninsoare, insotite de viscol puternic, fapt ce a determinat autoritatile centrale sa instituie cod portocaliu, ce a fost prelungit pana la data de 12.02.2012.
Inca de la inceputul acestei perioade, desi Consiliul Judetean Vrancea si-a indeplinit atributiile privind deszapezirea drumurilor judetene, accesul la multe dintre aceste drumuri a fost practic imposibil din cauza faptului ca pe drumurile nationale nu s-a intervenit.
Ca atare, in acest moment, judetul Vrancea este blocat. Ne confruntam cu probleme deosebite intrucat nu se poate face aprovizionarea localitatilor de pe tot cuprinsul judetului cu alimente de stricta necesitate si medicamente. De asemenea, ca urmare a viscolului puternic, alimentarea cu curent electric a 33 de localitati a fost intrerupta, probleme fiind si cu alimentarea cu apa potabila la nivelul localitatilor rurale, inclusiv telefonie mobila si fixa.

Desi au fost primite la Serviciul de urgenta 112 numeroase apeluri prin care se solicita sprijin in vederea transportarii unor persoane care aveau nevoie de dializa, precum si a unor gravide sau mame cu copii mici ce necesitau tratament urgent, nu exista posibilitatea de a reactiona in timp util, cu toata interventia transportoarelor blindate ale armatei.
Mai mult decat atat, in ultimele 24 de ore, au fost inregistrate mai multe cazuri dramatice: o gravida si-a pierdut sarcina intrucat nu a putut primi ingrijiri medicale, iar o alta care ar trebui sa nasca prin cezariana este asistata, in comuna, de un medic radiolog. Mai multe persoane cu nevoi speciale din centrele aflate in comunele Maicanesti, Dumbraveni si Cotesti au ramas fara hrana, medicamente, curent electric si caldura, iar primarul comunei Chiojdeni a solicitat, in regim de urgenta, sprijin alimentar pentru intreaga populatie blocata de nameti.     citește mai departe pe Ne-cenzurat.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .