.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Antrenorul lotului olimpic feminin de gimnastică, Mariana Bitang, a declarat vineri, pentru MEDIAFAX, în ziua în care împlineşte 50 de ani, că e o zi ca oricare alta şi că are speranţe că România va mai cuceri medalii olimpice la Londra.

Dimineaţa zilei de vineri este un pic mai fericită în sânul lotului olimpic feminin, care o serbează pe Mariana Bitang, cu ocazia împlinirii vârstei de 50 de ani. Pentru antrenoare, nu este timp însă de aşa ceva, gândul îi este doar la gimnastică şi la competiţia de la Londra.

“Este o zi ca oricare alta, suntem în competiţie acum, cea mai importantă, aşa că sărbătorirea rămâne pentru după Olimpiadă. Ieri am avut concursul la individual-compus, în care nu cred că se putea mai mult pentru noi. Ne-am dorit, dar nu s-a putut. În economia echipei contează mult faptul că paralelele sunt slabe. Dacă nu vom găsi o soluţie, nu doar noi, ci federaţia, dar o soluţie complexă, nu putem avea mari pretenţii. E o problemă de ani de zile, iar sportivele nu-şi pot schimba bagajul într-un an. Am venit să ajutăm, la solicitarea federaţiei, s-a muncit enorm, eram departe de podiumul olimpic la echipe, l-am atins, ne bucurăm, dar nu este de ajuns. Suntem slab pregătiţi la paralele, iar soluţia nu este renunţarea la antrenori. Ce să mai vorbim, dacă nu găsim în România antrenori să formăm un lot de junioare la Oneşti?”, a spus Mariana Bitang.

Ea s-a declarat afectată şi de decizia anunţată de antrenorul lotului de canotaj, de a renunţa la funcţie, după ce lotul României nu a reuşit să obţină vreo medalie la actuala ediţie a JO.

“Îmi pare foarte rău de canotaj, am auzit că domnul Roman vrea să demisioneze, dar asta nu e o soluţie. El era acelaşi şi când a adus atât de multe medalii, tot omul care era la dispoziţia sportivilor 24 din 24 de ore. Cei din lumea sportului românesc ar trebui să se reunească, să facă un efort să-l ţină acolo, nu să-l lase să plece. Problema nu e legată de antrenor, ci de mentalitatea sportivilor şi implicarea lor. Nu îi ţin partea domnului Roman, dar şi-a pus sufletul pe tavă şi nu merită aşa ceva. Nu ne permitem să pierdem asemenea valori, ca antrenorul Roman. E un moment greu, nu doar la canotaj.

Cine vrea să facă treabă şi să meargă mai departe, să facă, cine nu…. Nu e nimic obligatoriu. Ne uităm cu admiraţie la americani, aţi văzut ce fac la gimnastică fete. Dar, câţi dintre noi observă ce disciplină e acolo, ce determinare, ce ambiţie şi mentalitate, ce spirit au? Asta trebuie să învăţăm. Ştiu prin ce trece domnul Roman, frustrarea aceea a muncii de ani de zile şi a rezultatelor pierdute în câteva fracţiuni de secundă, pentru că trec şi eu prin asta, trăiesc acelaşi lucru”.

Mariana Bitang a transmis în final mulţumiri tuturor românilor pentru susţinere, chiar dacă rezultatele nu au fost cele aşteptate sau dorite.

“Le mulţumesc mult celor de acasă pentru urările personale, dar şi încurajările şi susţinerea fetelor şi a întregului sport românesc, aici la Londra. Le transmit urări de bine şi că avem nevoie de ei, de fani şi de oamenii care iubesc sportul românesc, pentru că fără ei, nu ne putem bate cu marile puteri mondiale. Pentru asta, nu ajung doar banii sau performanţele sportivilor. Sper să mai aducem medalii până la finalul Olimpiadei, să ne bucurăm cu toţii”, a încheiat Mariana Bitang.

Antrenoarea lotului olimpic feminin alături de partenerul său de viaţă, Octavian Bellu, s-a născut în 3 august 1962, la Râmnicu Sărat. Împreună au reuşit să adune peste 250 de medali la toate competiţiile mondiale de anvergură.

Sursa si foto: Mediafax

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .