.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

martin-schulz-ue-se-afl-n-pericol-de-destr-mare-1Preşedintele Parlamentului European, Martin Schulz, a declarat, în cadrul unui interviu, că Uniunea Europeană se află în pericol de destrămare, existând forţe care acţionează în acest sens.

Martin Schulz atrage atenţia că în Uniunea Europeană acţionează forţe care vor să dezbine și vor exista urmări dramatice. “Nimeni nu poate spune dacă Uniunea Europeană va mai exista în forma actuală peste 10 ani. Dacă vrem să mai existe, atunci trebuie să luptăm din greu pentru ea”, a declarat acesta, conform Agerpres. Preşedintele PE nu a precizat ce anume ameninţă Uniunea, dar cea mai mare parte a interviului se axează pe criza migranţilor, care a pus la încercare unitatea şi toleranţa blocului comunitar în cursul acestui an.

“Uniunea Europeană nu este fără alternative, o evoluţie inversă este, fireşte, posibilă”, a estimat Schulz. Acesta a explicat că alternativa ar fi “o Europă a naţionalismului, o Europă a graniţelor şi zidurilor”, însă ar fi un dezastru pentru că o astfel de Europă a condus în mod repetat continentul nostru spre catastrofă.

Uniunea Europeană se confruntă cu disensiuni în privinţa crizei migranţilor, mai ales între cancelarul german Angela Merkel, care a condus eforturile de primire a refugiaţilor sirieni, şi lideri din fostul Est comunist, care se opun planului UE de distribuire de cote de refugiaţi. Potrivit lui Martin Schulz, nicio ţară nu poate gestiona singură provocări precum migraţia, acest lucru fiind posibil numai la nivelul întregii Uniunii.

 

sursa si foto:  http://www.ziuanews.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .