.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

 imigranti-keleti-12Un nou reportaj cutremurător despre invazia musulmană în Europa și despre realitatea tulburătoare „din culise”, din orașele în care au ajuns, unde migranții se comportă violent, a fost difuzat de o televiziune cehă.

Prezentatorul unei televiziuni din Cehia a citit o scrisoare primită de la o femeie medic, în care povestește cum a fost înjunghiat un medic stagiar la unul dintre spitalele supraaglomerate de migranții musulmani din Munchen. Medicul ceh spune, în scrisoare, că le este interzis să vorbească despre situația gravă în care se află.

Situația de la spitalul respectiv și de la alte spitale din Munchen este nesustenabilă. Clinicile nu se pot ocupa de urgențe, astfel încât acestea încep să le trimită pe toate la spitale, surpaaglomerându-le.

Mulți musulmani refuză tratamentul acordat de personalul feminin și femeile medic refuză să meargă „printre aceste animale, venite în special din Africa”, povestește medicul ceh. Relațiile dintre personal și pacienții migranți merg din rău în mai rău. Începând cu weekend-ul trecut, migranții care merg la spital trebuie să fie însoțiți de poliție cu unități K-9 (câini).

Mulți migranți au SIDA, sifilis, TBC și multe boli exotice

În cazul în care primesc o prescripție medicală, la farmacie află că trebuie să plătească în numerar. Acest lucru duce la incredibile izbucniri nervoase, mai ales atunci când este vorba despre medicamente pentru copii. Ei își abandonează copiii în farmacie strigând: „Atunci vindecați-i voi aici!”. Poliția este nevoită, astfel, să păzească nu doar clinicile și spitalele, dar și farmaciile mari. „Pentru moment, frontiera a fost închisă, dar un milion dintre ei este deja aici, iar noi cu siguranță nu vom fi capabili să scăpăm de ei”, spune medicul.

„Până în prezent, numărul șomerilor în Germania a fost de 2,2 milioane. Acum va fi de cel puțin 3,5 milioane”, este de părere medicul ceh. Cele mai multe dintre aceste persoane sunt neangajate, iar foarte puțini dintre ei sunt educați. Mai mult decât atât, femeile lor, de obicei, nu lucrează deloc.

Estimez că una din zece este însărcinată și, în plus, sute de mii au adus cu ei sugari și copii mici sub șase ani, mulți epuizați și neglijați. Dacă această situație continuă și Germania redeschide frontierele, mă duc acasă în Republica Cehă. Nimeni nu mă poate ține aici, în această situație, nici măcar salariul dublu față de cel de acasă. M-am dus în Germania, nu în Africa sau în Orientul Mijlociu. Chiar și profesorul care conduce departamentul nostru ne-a spus cât de trist este să o vadă pe femeia de serviciu, care, pentru 800 de euro, curăță în fiecare zi și se întâlnește cu tineri pe holuri care așteaptă cu mâna întinsă, vrând totul gratis, iar atunci când nu primesc, plâng în hohote.

Eu chiar nu am nevoie de acest lucru! Dar mi-e teamă că, dacă mă voi întoarce, la un moment dat va fi la fel și în Republica Cehă. Dacă germanii, prin natura lor, nu se pot ocupa de acest lucru, în Cehia ar fi un haos total. Nimeni care nu a venit în contact cu ei nu are nici o idee despre ce fel de animale sunt, în special cei din Africa, și despre modul în care musulmanii se comportă superior față de personalul nostru.

Scrisoarea medicului

Pentru moment, personalul spitalului local nu are de suferit din cauza bolilor pe care le-au adus migranții, dar, cu atât de multe sute de pacienți în fiecare zi, „aceasta este doar o chestiune de timp”, consideră medicul ceh.

Într-un spital din apropierea Rinului, migranții au atacat personalul cu arme albe după ce au predat un copil de 8 luni la un pas de moarte, pe care l-au târât de-a lungul a jumătate din Europă, timp de trei luni. Copilul a murit în două zile, în ciuda faptului că a primit îngrijire de top la una din cele mai bune clinici de pediatrie din Germania.

Medicul atacat va suferi o intervenție chirurgicală, iar două asistente medicale sunt la Terapie Intensivă. Nimeni nu a fost pedepsit. Presa locală are interdicție să scrie despre asta. „Ce i s-ar fi întâmplat unui german dacă ar fi înjunghiat un medic și asistentele cu un cuțit? Sau dacă ar fi aruncat propria urină infectată cu sifilis în fața unei asistente medicale, punându-i viața în pericol?”, se întreabă medicul ceh. (sursa: Nasul TV)

sursa si foto:  http://www.nationalisti.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .