.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

protest-350x182Protestul realizat de Initiativa Prelungirea Ghencea in Sectorul 6 fata de tergiversarea lucrarilor la pasajul Domnesti a strans ciorchine oameni si politicieni deopotriva. Intr-un mod absolut jignitor pentru inteligenta locuitorilor s-au prezentat si cei doi frati de masonerie si de alianta politica Gabriel Mutu si Razvan Mironescu, ambii candidati la primaria Sectorului 6 in locul lui Rares Manescu. Cei trei au fost deconspirati de jurnalistul Oreste Teodorescu intr-o emisiune la Realitatea tv ca fac parte din aceeasi loja masonica. 

Asta nu ar fi tot dar prezenta lor este cu totul neavenita din moment ce timp de patru ani nu au facut nicio interpelare Parlamentara cu privire la situatia pasajului si nici vreo interventie legala la sotia primarului Sectorului 6, fostul ministru al transporturilor in guvernul USL, Ramona Manescu. Dansa a fost ministru al Transporturilor in al doilea guvern Victor Ponta incepand cu 2012, scrie caplimpede.ro.

A demisionat din functie in data de 26 februarie 2014, in urma retragerii PNL din guvern. Mai mult decat atat Razvan Mironescu promitea pe pagina personala de internet ca: “De aceea, ca reprezentant in Parlamentul Romaniei al locuitorilor cartierului Militari, voi face tot ce imi sta in putinta ca impreuna cu administratia locala sectorului, cu ceilalti colegi din PNL si USL sa ne asiguram ca la sfarsitul viitorului mandat acest cartier va fi mai curat, mai prosper, mai modern.”

Reunirea masonilor din USL a fost aspru criticata si de site-ul romaniacurata.ro dar a fost taxata si de cei prezenti acolo care se dezic total de prezenta politicienilor. Desi Delia Mihalache, de la Initiativa Prelungirea Ghencea, unul dintre organizatorii mitingului, spune ca nu a lansat invitatii la acest eveniment decat reprezentantilor unor institutii cu atributii in rezolvarea problemelor din zona, CNADNR (responsabila pentru constructia pasajului de la Domnesti) sau Primaria Capitalei, mai multi candidati aflati in cursa electorala si-au facut aparitia printre protestatari.

sursa si foto:  http://m.stireazilei.com

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .