.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

osho-adevarul-580x360Fie ca suntem constienti de aceasta realitate sau nu, exista in desfasurare un razboi psihologic, realitate confirmata de numeroase personalitati din domeniul psihologiei. Cu scopul de a-i manipula pe tineri sunt folosite diferite metode de control al mintii. Pentru obtinerea unui astfel de control total asupra individului se actioneaza in trei mari directii:

Remodelarea comportamentului;

Restructurarea gandirii;

Redefinirea structurii emotionale;

Acestor trei directii le sunt asociate trei mari etape prin care ele sunt puse in aplicare:

Dezghetarea – Aceasta etapa consta in distrugerea totala a vechiului element de identitate a individului (act de comportament, mod de gandire, sentiment);

Schimbarea – Prin inocularea noului sentiment de identitate;

Reinghetarea – Prin fixarea noii personalitati a individului, pentru ca ea sa existe in timp;

Si acum sunteti pregatiri sa cititi Adevarul despre Osho

“…in afara de Dumnezeu, nu exista adevar… daca scoti Biblia din Europa, atunci Shakespeare devine un glumet tragic. Fara Biblie, chiar si laureatii premiului Nobel, dormeau in craci. Stiinta si filosofia greaca sunt foarte folositoare, dar nu sunt mantuitoare. Prima carte mantuitoare si consolatoare pe continent – suverana – e Biblia.” – Petre Tutea

In limba japoneza, cuvantul Osho, desemneaza un inalt preot zen-budist care se afla la conducerea unui templu. Osho, pe numele sau adevarat Chandra Mohain Jain (1931-1990), nu este nimeni altul decat acel guru cunoscut sub numele de Bhagwan Shree Rajneesh, un nume pe care, el l-a purtat intre anii 1970 si pana la finalul anilor 1980, cand el a fost expulzat din Statele Unite ale Americii pentru numeroasele incalcari ale legii, printre care si crime. Numele de “Osho” avea sa fie purtat pentru scurta vreme, timp de un an inainte de decesul acestuia. Numele de Bhagwan Shree Rajneesh este un nume de trista amintire pentru America, pentru victimele sale dar si pentru locuitorii orasului Antelope, din Oregon – oras care avea la un moment dat sa intre sub stapanirea sectei lui Bhagwan, ocazie cu care numele sau a fost schimbat in Rajneesh City.

Astazi, fara a fi cunoscute pe deplin toate amanuntele, Osho a devenit o personalitate la care, cu reverenta, sa face trimitere tot mai des de catre cei care doresc sa se dezvolte pe plan personal. In aceasta privinta Romania nu face exceptie. In tara noastra Osho este un nume respectat de catre mastercoach-i, coach-i, traineri si alte calauze. Cel care spunea ca “Atractia pentru sex este atractia pentru Dumnezeu” (minutul 12:06 din documentar), si care se autointitula “un playboy spiritual, a fost pana la urma un osho (inalt preot), un existentialist, dupa cum se autodefinea chiar el si un invatator al unei credinte si filozofii anticrestine.

La un moment dat, el chiar il citeaza pe Karl Marx, parintele comunismului, impartasind credinta acestuia potrivit careia “Religia este opiu pentru popoare”. Cu toate acestea, Osho merge si mai departe si in calitate de admirator declarat al lui Hitler, afirma ca “Dreptatea este de partea celui puternic”, “Frica si ura ii uneste pe oameni”.

Mai mult decat atat, Osho afirma ca “Oricine va ofera un sistem de credinta, acela este adversarul vostru”. Cu toate acestea, in deplina contradictie cu afirmatia sa, el chiar asta face, oferind asa-zisa religie fara religie, presupunand la randu-i un sistem de credinte si convingeri. Important de mentionat aici este faptul ca, multe alte miscari religioase similare cu invatatura lui Osho, si ai caror invatatori negau ca de fapt ei promovau o anumita forma de religie, au fost declarate in instantele americane a fi invataturi religioase.

Existentialistul zen, Osho, le-a oferit adeptilor sai “eliberarea prin sex”. Aceasta eliberare, de fapt, erau acte de o inimaginabila depravare si degradare a fiintei umane. Oamenii acestia si-au necinstit singuri trupurile, inselati fiind de invataturile mincinoase ale unui Osho, care le-a spus ca nu exista Dumnezeu, dar care i-a determinat sa-i aduca lui inchinare, ca unui dumnezeu. Biblia vorbeste despre oameni ca si acestia, atunci cand spune:

“S-au falit ca sunt intelepti, si au innebunit; si au schimbat slava Dumnezeului nemuritor intr-o imagine care seamana cu omul muritor… De aceea, Dumnezeu i-a lasat prada necuratiei, sa urmeze poftele inimii lor, asa ca isi necinstesc singuri trupurile; caci au schimbat in minciuna adevarul lui Dumnezeu si au slujit si s-au inchinat fapturii in locul Facatorului, care este binecuvantat in veci! Amin.” (Romani 1:22-24)

In Biblie, la Evanghelia dupa Sfantul Apostol si Evanghelist Matei, Iisus Hristos ne avertizeaza cu privire la acesti oameni:

“Feriti-va de proorocii mincinosi, care vin la voi in haine de oi, iar pe dinauntru sunt LUPI rapitori.” (Matei 7,15).

Multi dintre acesti bieti inselati, munceau si cate 20 de ore pe zi, slujindu-i unui mare mincinos si oportunist. El s-a imbogatit pe seama lor, in timp ce copiilor acestor adevarate slugi ale lui Osho, le-a fost afectata iremediabil viata – si ca sfidarea la adresa bunului simt sa fie completa, Osho “binefacatorul” lor, isi insusea fara rusine expresia baneasca a recunostintei lor, sporindu-si zilnic uriasa avere.

Astazi insa, se poate spune ca “Osho” este deja o marca sub care prospera comertul cu literatura anticrestina, tipica New Age, iar noii sai admiratori, cei mai multi dintre ei, habar nu au de ceea ce se ascunde in spatele atat de abstractului, atractivului si comercialului Osho.

Bhagwan Shree Rajnees (Osho) nu este altceva decat o masca a raului, pe care putini oameni il cunosc si care a ingrozit America anilor 1980 prin crimele comise in cadrul workshop-urilor sale – trupurile unor decedati, in conditii suspecte, fiind incinerate pe teritoriul sectei, fara anuntarea autoritatilor –, prin metodele de spalare a creierului si control mental – vezi si asa-numita meditatie dinamica sau meditatia kundalini –, prin abuzarea sexuala a adeptilor sai – unii muncind 20 de ore pe zi pentru el –, prin crearea unei dependente totale de ashraamul sau si distrugerea a mii de suflete si vieti, atat ale multora dintre membrii sai dar si a viitorului copiilor acestora – si totul in numele crearii asa-numitului om fericit fara minte. Pentru toate acestea el avea sa fie arestat, judecat si expulzat din SUA in anul 1985.

sursa si foto:  http://e-dimineata.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .