.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Inventatorul roman Corneliu Birtok-Baneasa a primit sambata medalia de aur la Salonul International de Inventii de la Geneva pentru un dispozitiv care permite reducerea consumului de carburant la autobuze cu pana la 12%, anunta Agerpres.

Inventia tanarului inginer auto din Deva, denumita ‘Filtru supraaspirant universal pentru motoarele de mare litraj’, a fost apreciata si de membrii delegatiei Poloniei la acest Salon, care i-au acordat inventatorului din Deva un premiu special.

“Am prezentat la Geneva un filtru de aer special destinat motoarelor de mare litraj. El a fost testat deja cu rezultate foarte bune pe mai multe autobuze ale Societatii de Transport Local din Alba Iulia. De altfel, seful parcului auto de la STL Alba Iulia, ing. Florian Borza, m-a insotit la acest salon. Particip de patru ani la Salonul International de Inventii de la Geneva, dar este pentru prima oara cand prezint un produs bazat pe o inventie de a mea”, a declarat inventatorul Corneliu Birtok-Baneasa.

Filtrul de aer, premiat cu aur la Geneva, asigura o scadere a consumului de combustibil intre 8 si 12%, la autobuzele de calatori, in conditiile unui trafic urban. Inventatorul sau a explicat ca folosirea dispozitivului permite ca motorul autobuzului sa dezvolte o putere mai mare, in conditiile in care acesta functioneaza cu o turatie mai mica. Diferenta de turatie a motorului se reflecta astfel intr-o economie de carburant, care poate ajunge pana la 15 litri la 100 de kilometri parcursi.

Participarea inventatorului Corneliu Birtok-Baneasa la Salonul International de Inventii de la Geneva a fost posibila in urma selectiei nationale organizate de Autoritatea Nationala pentru Cercetare Stiintifica (ANCS). Manifestarea a fost programata in perioada 18-22 aprilie si a reunit 798 de inventatori din 46 de tari, fiind prezentate aproape 1.000 de inventii.

Sursa: Hotnews

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .