.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Directorul Serviciului de Informaţii Externe (SIE), Teodor Meleşcanu, a declarat, vineri, că este îngrijorat de declaraţiile şeicului Omar Bakri care constituie “un semnal că nici România nu este la adăpost de posibilitatea unor atentate”.

Întrebat, vineri, la Cluj-Napoca, cum comentează declaraţiile şeicului Omar Barkri, potrivit cărora România şi Bulgaria ar putea deveni ţinte teroriste, Teodor Meleşcanu a răspuns că România trebuie să fie pregătită să prevină atentate şi mai ales să acţioneze pentru eradicarea “cauzelor acestui fenomen al terorismului”.

“Bakri este mai degrabă un ideolog decât un om de acţiune, dar, evident, asemenea lucruri ne îngrijorează pe bună dreptate şi constituie şi un semnal că nici România nu este la adăpost de posibilitatea unor atentate. Suntem o ţară membră NATO, a UE, participăm la operaţiuni în Afganistan, avem nişte facilităţi pe teritoriul nostru pe care le foloseşte armata SUA, la Deveselu, suntem o ţară cu un număr important de turişti, inclusiv din Israel. Preocuparea prioritară pentru noi, a celor două servicii, este prevenirea unor asemenea acte în România, şi toată lumea trebuie să înţeleagă că nu putem să considerăm că România este o ţară unde nu s-ar putea întâmpla niciodată aşa ceva. Din păcate, realitatea ne arată că s-ar putea întâmpla şi la noi, trebuie să fim pregătiţi să le prevenim şi mai ales să acţionăm pentru eradicarea cauzelor acestui fenomen al terorismului”, a afirmat Meleşcanu.

Acesta a adăugat că SIE urmăreşte cu atenţie conflictul militar dintre Turcia şi Siria, în condiţiile în care orice astfel de situaţie în zonă poate avea impact asupra României.

“Orice conflict în zona noastră poate să aibă un impact şi asupra României, tocmai de aceea îl urmărim cu foarte mare atenţie, preocuparea noastră fiind, în calitate de serviciu, să înţelegem ce e în spatele acestor operaţiuni militare. Avem o poziţie foarte clară, avem o comunitate de români de aproximativ 15.000 de cetăţeni, care împreună cu membrii lor de famili se ridică la 45-50.000 de oameni, deci nu ne este indiferent ce se întâmplă acolo. Nu dorim să vedem Siria transformat într-un stat divizat, care ar putea crea probleme şi mai mari. E nevoie ca autorităţile siriene şi cele din Turcia să dea dovadă de reţinerea necesară”, a declarat şeful SIE.

sursa si foto:

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .