.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

gabriel-oprea-4Una dintre cele mai opace instituții publice din România este, fără îndoială, Academia de Științe ale Securității Naționale (ASSN), supranumită și ”Academia lui Oprea”. Deși este finanțată din banii statului, instituția refuză să comunice public numele membrilor, mulți dintre ei fiind politicieni și oameni influenți. Site-ul PressOne a reușit totuși să identifice 32 dintre membrii academiei.

Interesant este că nouă dintre membrii identificați de PressOne nu respectă criteriile de admitere în academie, stabilite de legea de înființare a ASSN, deoarece nu au, potrivit parcursului lor profesional, nicio legătură cu științele militare și nu sunt, așa cum cere legea,“personalități de o deosebită valoare științifică și profesională din domeniile cercetării științifice din sistemul de apărare, ordine publică și siguranță națională”.

Cei nouă academicieni care nu respectă criteriile legii sunt: Remus Pricopie, care e chiar președintele ASSN, Vasile Dîncu, vicepremier, Adrian Curaj, ministru al Educației, Petre Tobă, ministru de Interne, Sorin Cîmpeanu, fost ministru al Educației, Dan Mihalache, șeful Cancelariei Prezidențiale, Gabriel Liviu Ispas, secretar de stat în Ministerul Educației, Gigel Paraschiv, secretar de stat în Ministerul Educației, și Ion Neagu, avocat.

Un lucru important este acela că instituțiile puterii executive, Președinția și Guvernul, sunt reprezentate în ASSN. Astfel, doi academicieni sunt angajați ai Administrației Prezidențiale – Dan Mihalache, șeful Cancelariei Prezidențiale, și Teodor Frunzeti, consilier în Departamentul Securității Naționale, iar alți patru fac parte din actualul Guvern: Vasile Dîncu, vicepremier și ministru al Dezvoltării, Adrian Curaj, ministru al Educației, Petre Tobă, ministru de Interne, și Gigel Paraschiv, secretar de stat în Ministerul Educației. Un al cincilea angajat al Guvernului, Gabriel Liviu Ispas, secretar de stat în Ministerul Educației, și-a dat demisia din ASSN în urma cu circa o lună, lucru confirmat chiar de el.

Printre membrii sau apropiații ASSN găsim și alte personaje interesante: Sergiu Medar,general locotenent (r), condamnat anul trecut la un an de închisoare cu suspendare în dosarul ”Case pentru generali”, Nicolae Iancu, rectorul Academiei Naționale de Informații a SRI, un apropiat al lui George Maior sau Alexandru Cumpănașu de la Asociația pentru Implementarea Democrației care deși nu este membru este vizat pentru a conduce un Institut de Relații Diplomatice, ce urmează să fie înființat.

ASSN a apărut în 2012 sub denumirea de Academia de Științe Militare, fiind fondată de un grup de senatori și deputați – printre care Gabriel Oprea, Teodor Meleșcanu, Eugen Bădălan și Eugen Nicolicea. Primul președinte, ales prin vot secret în 5 iulie 2012, a fost general-locotenent prof. univ. dr. Teodor Frunzeti. Conducerea a fost schimbată într-o ședință din 29 ianuarie 2015 a Adunării Generale a ASM. Atunci, președinte a fost ales George Maior, care demisionase cu două zile înainte din funcția de director al Serviciului Român de Informații. De altfel, 2015 a fost un an al metamorfozelor pentru ASM. Printr-o lege de modificare a legii inițiale, care data din 2012, numele instituției a fost schimbat înAcademia de Științe ale Securității Naționale. Se întâmpla în 10 iunie 2015.

sursa si foto:  http://www.romaniacurata.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .