.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Saptamana aceasta nu i-a fost usor cancelarului Angela Merkel. Dupa vizita cu scantei de la Atena, ea a trebuit sa-si ridice scutul si in fata propriului electorat. Vineri 12 octombrie, Merkel a fost intampinata cu fluieraturi si huiduieli in piata din fata primariei din Stuttgart, unde a venit sa-si arate sustinerea pentru candidatul CDU la alegerile de primar general. Insa Stuttgart-ul si landul Baden- Wurttemberg sunt momentan o reduta politica pierduta, pentru crestin-democrati. Unul dintre motive e Stuttgart 21, controversatul proiect al noii gari din oras.

“Nenumarati cetateni au fluierat-o pe sefa Guvernului”, scrie editia electronica a publicatiei Handelsblatt. “Spusele Angelei Merkel (CDU) au fost acoperite de huiduieli” scrie si Bild.

Pe afisele protestatarilor stateau lozinci anti-criza “Mutti, ia-ti covrigul ca ne-a ajuns!”, “Stuttgart-ul nu-i de pus la pariu”. Opozantii proiectului Stuttgart 21 scriau: “Cel mai bun cap al Stuttgart-ului sa ramana sus”, aratandu-si refuzul fata de demolarea vechii gari monument istoric, de la suprafata, in favoarea unei gari subterane, cu costuri foarte mari si intransparente.

Candidatul sustinut de CDU la primar general, independentul Sebastian Turner, se afla usor in urma candidatului Verzilor, Fritz Kuhn. La primul scrutin de duminica, Turner a primit 34,5% din voturi, fata de cele 36,5% de voturi pentru Kuhn. Prin prezenta sa la Stuttgart, Merkel spera sa-l ajute pe candidatul partidului sau, sustinut si de liberali si “Alegatorii Liberi”, sa recupereze decalajul si sa castige, in al doilea tur de scrutin, care va avea loc in 21 octombrie.

40 de ani a ocupat CDU etajul de sus al primariei din Stuttgart. 58 de ani a “domnit” CDU in landul Baden-Württemberg, pana la alegerile regionale din 2011, cand locul lui a fost luat de coalitia dintre social-democrati si Verzi. Fostul premier crestin-democrat Stefan Mappus a cazut, ulterior a intrat in ancheta cu “afacerea EnBW” – o afacere de miliarde de euro, pusa la cale cu concursul sefului bancii Morgan Stanley Bank AG, Dirk Notheis. In timpul lui Mappus s-a dat unda verde proiectului Stuttgart 21, cu binecuvantarea fostului primar general, Wolfgang Schuster (CDU), care pastoreste Stuttgartul de 15 ani.

“Controversatul proiect Stuttgart 21 este impus cu politica buldozerului” scriam acum doi ani, cand politia a aruncat tunuri de apa impotriva manifestantilor pasnici, ranindu-i grav pe cativa. Intre timp, dupa un referendum popular usor majoritar in favoarea proiectului, Stuttgart 21 a pornit si se poticneste mereu. De calcule tehnice gresite, de costuri neprevazute, de impotrivirea celor care au votat contra. Angela Merkel s-a pronuntat pentru proiectul noii gari. Ceea ce i-a atras vineri, la Stuttgart, destule fluieraturi.

sursa: Mediafax

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .