.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

merkel-refugiati-610x300Cancelarul german Angela Merkel a raspuns celor care au criticat-o ca a deschis poarta pentru refugiati, precizand ca imigrantii nu ar trebui sa fie blamati pentru atentatele sangeroase care au avut loc vineri la Paris.

Merkel a cerut o ancheta rapida si a subliniat ca cei care fug din zonele de razboi nu ar trebui invinovatiti pentru atacurile din Franta, relateaza Bloomberg.

Comentariile cancelarului german au fost facute la summit-ul G20 din Turcia, in contextul in care adversarii sai politici i-au transmis ca Germania ar trebui sa isi schimbe pozitia fata de imigranti.

„Trebuie sa gasim vinovatii. Suntem datori fata de victimele si rudele acestora, dar, de asemenea, suntem datori sa asiguram securitatea tarilor noastre”, a declarat Merkel reporterilor. „Si suntem datori tuturor refugiatilor nevinovati care fug din calea razboiului si a terorismului”, a completat cancelarul german.

Imediat dupa atentatele de la Paris, Mekel a declarat ca „toti am devenit tinte”.

„Cei pe care ii plangem au fost ucisi in fata cafenelelor, in restaurante, intr-o sala de concerte si in plina strada. Ei au dorit sa traiasca o viata de oameni liberi intr-un oras care iubeste viata. Si s-au intalnit cu cei care urasc aceasta viata libera”, a spus Angela Merkel.

„Acest atac asupra libertatii nu vizeaza doar Parisul. Toti suntem tinte, si ne afecteaza pe toti. Din acest motiv trebuie sa raspundem solidar”, a subliniat cancelarul german.

Franta este in doliu dupa atentatele fara precedent petrecute vineri noaptea, in care 129 de oameni, printre care si doi romani, au fost ucisi sau au murit in urma ranilor suferite. Alte peste 400 de persoane, dintre care 218 au fost deja externate, au fost ranite in cele mai sangeroase atentate produse in Europa, de la cele din Madrid, din 2004.

sursa si foto:  http://www.aktual24.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .