.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Am trait sa o vedem si pe asta : marele miliardar George Soros, de origine maghiara, acuzat chiar la soros_orbanBudapesta de reprezentantul partidului de guvernamant FIDESZ. Ce informatii mai are Orban despre Soros? Ce ascunde aceasta interesanta rafuiala maghiaro-maghiara pe fond? Stiut fiind faptul ca Orban are grave probleme de autoritarism nedemocratic, iar Soros e un american extrem de influent, cu parghii interesante mai ales tabara democrata a politicii americane, cea aflata azi la putere cu Barack Obama presedinte.

Investitorul şi filantropul american George Soros, în cooperare cu organizaţii internaţionale şi ungare, oferă susţinere financiară “imigraţiei ilegale neînfrânate”, l-a acuzat duminică, într-o conferinţă de presă, un parlamentar din cadrul Fidesz pe miliardarul american de origine maghiara, relatează MTI.

Stânga ungară “continuă să suţină imigrarea, în pofida consultării naţionale care a demonstrat în mod clar că poporul ungar vrea ca ţara să fie protejată”, a declarat Istvan Hollik.

Soros şi organizaţii care-i sunt asociate – ca de exemplu Comitetul Helsinki ungar, Uniunea Libertăţilor Civile (TASZ) sau Migration Aid – vor “face tot ceea ce pot pentru a permite unui număr neimitat de imigranţi să intre în ţară”, a insistat deputatul puterii.

Hollik a sugerat că Soros se află în spatele unui manual publicat de către organizaţia “Bun venit în Europa”, care “a încurajat imigranţii să nu coopereze cu autorităţile ungare şi să refuze să fie amprentaţi”.

De asemenea, el l-a criticat pe Soros pentru că a “propus ca Europa să plătească anual 15.000 de euro fiecărui imigrant şi să contracteze un împrumut care să acopere acest plan”.

sursa si foto:  http://radu-tudor.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .