.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

“Conducerea Statului Major General a luat la cunostinta, cu consternare, de activitatile locotenentului Gheorghe Alexandru, precum si de datele cuprinse in raportul inaintat de comandantul Flotilei 71 Aeriena din Campia Turzii, privind solutiile locotenentului Gheorghe Alexandru pentru administrarea tarii in aceasta perioada”, informeaza MApN.

Ministerul precizeaza ca locotenentul Gheorghe Alexandru a fost primit, miercuri, la raportul comandantului unitatii militare in care este incadrat, pentru a-i expune acestuia gestul participarii sale la mitingul de protest organizat in Piata Universitatii si pentru a-i prezenta “viziunea sa asupra administrarii statului roman” si “solutiile sale pentru situatia actuala”.

Potrivit MApN, dupa participarea locotenentului la manifestatiile de la Piata Universitatii, comandantul Flotilei 71 Aeriena din Campia Turzii a ordonat, la data de 25 ianuarie, constituirea Consiliului de judecata al ofiterilor si judecarea locotenentului Gheorghe Alexandru. Ofiterul a refuzat sa ia la cunostinta, prin semnatura, de continutul ordinului comandantului unitatii prin care este trimis in fata Consiliului de judecata.

“Evaluarea Consiliului de judecata va cuprinde elementele cerute de R.G.-8, iar in cadrul sedintei de judecata analiza va viza incalcarea de catre locotenent a prevederilor Legii nr. 80/1995 privind statutul cadrelor militare si a regulamentelor militare. Toate actiunile si declaratiile facute de ofiter se vor constitui ca elemente ale procesului de evaluare”, precizeaza MApN.

Hotararea Consiliului de judecata al ofiterilor din Flotila 71 Aeriana Campia Turzii va fi facuta publica, dupa pronuntarea acesteia.

“Precizam ca Armata este o institutie cu reguli si norme foarte clare, cu regulamente militare care trebuie respectate de toti militarii, iar incadrarea in serviciul militar impune asumarea respectarii cu strictete a legilor tarii, a regulamentelor militare si a normelor de disciplina specifice Armatei Romane. In toate armatele statelor membre NATO exista acte normative care trebuie respectate, disciplina militara constand in respectarea de catre militari a normelor de ordine si comportament obligatorii”, subliniaza Ministerul Apararii.

MApN arata ca “dintre asa-zisele solutii prezentate de locotenentul Gheorghe Alexandru si facute publice de catre acesta, sub forma unor declaratii sustinute in fata reprezentantilor mass media, amintim:”

1. Dizolvarea sau desfiintarea Parlamentului;
2. Invocarea starii de urgenta in tara;
3. Conducerea tarii si administrarea statului roman de catre Armata; locotenentul Gheorghe Alexandru sa faca parte din Consiliul Militar care, in viziunea sa, ar urma sa gestioneze destinele tarii, iar ofiterului sa ii revina 50% din puterea de decizie;
4. Aducerea regelui ca sef al statului si instaurarea monarhiei constitutionale; Monarhia constitutionala este o solutie, avand Armata ca garant al democratiei si suveranitatii, potrivit Constitutiei.

 

 

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .