.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare (CNATDCU) urma să analizeze vineri teza de doctorat a lui Victor Ponta, despre care revista internaţională Nature a spus că ar fi fost plagiată după alte lucrări.

Ministrul interimar al Educaţiei Liviu Pop a schimbat joi componenţa Consiliului Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare (CNATDCU).

Consiliul avea pe ordinea de zi de vineri, la capitolul “Diverse”, analiza tezei de doctorat a lui Victor Ponta, despre care revista www.nature.com a formulat acuzaţii de plagiat acum 10 zile.

Ministrul Educaţiei a confirmat, joi seara, pentru TVRInfo.ro, că a mărit componenţa CNATDCU: “Am mărit Consiliul de la 20 de membri la 45, restul de reprezentanţi urmează să fie numiţi de către universităţi. Motivul a fost că acest Consiliu era inactiv şi că cei 20 de membri erau numiţi doar de ministru. Mîine (n.r. vineri) voi trimite adrese către universităţi şi le voi ruga să facă propuneri”.

Ordinul a fost semnat de Liviu Pop şi urmează să apară cât mai curând în Monitorul Oficial. Ministrul a spus că nu ştia despre şedinţa de vineri a Consiliului.

În şedinţa de vineri, Consiliul urma să ia în discuţie acuzaţiile de plagiat aduse premierului Victor Ponta în privinţa redactării tezei sale de doctorat, după cum ne-a confirmat unul dintre membrii CNATDCU, prof. Dragoş Ciuparu.

“Mîine (n.r., vineri) aveam multe teze şi documente de analizat, era o şedinţă lungă. Însă la capitolul “Diverse” erau şi sesizări privind lucrarea de doctorat a domnului Ponta. Urma să o supunem la vot înainte de începerea şedinţei”, a spus prof. Ciuparu.

CNATDCU nu este singurul for care poate dezbate acuzaţiile de plagiat. Mai există şi Consiliul Naţional de Etică, însă şi acesta a fost schimbat recent de acelaşi ministru al Educaţiei Liviu Pop, cu puţin înainte să discute acuzaţiile de plagiat aduse fostului ministru Ioan Mang.

Ministrul interimar al Educaţiei, Liviu Pop, a declarat a doua zi după apariţia în presă a acuzaţiilor de plagiat, că în acest caz, Consiliul Naţional de Etică nu se poate autosesiza, întrucât Ministerul Educaţiei nu are această competenţă.

Sursa: TVR Info

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .