.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Revoltă împotriva fraudelor: peste 170 de persoane s-au trezit semnate în fals pe listele electorale. Chiar şi răposaţii, vreo 30. “M-am crucit când am văzut că tata şi cu mama s-au sculat din groapă!”
Liviu Dragnea

Reporterii EVZ au descoperit în “patria” lui Liviu Dragnea, șeful Consiliului Județean Teleorman, acuzat că a fost centrul de comandă al fraudării referendumului naţional din 29 iulie, cum au reuşit morţii şi orbii să semneze că au votat pentru suspendarea preşedintelui Traian Băsescu. Ba, mai mult, localnicii povestesc că “s-a furat pe ruptelea” şi la alegerile locale din data de 10 iunie 2012.

În comuna Cosmeşti, din judeţul Teleorman, în care oamenii s-au trezit cu DNA-ul la poartă, lumea seîmparte între “ai lui”, “ai primarului” şi ceilalţi, numiţi “băsiştii”. Cei din ultima categorie spun că sunt pedepsiţi de primarul USL: li se dă apă cu raţia, două ore pe zi, nu primesc ajutoare sociale, nici despăgubirile de la inundaţii.

Apogeul discriminării pe criterii politice a fost atins atunci când o femeie bolnavă grav care s-a opus alegerii primarului USL, Cristian Mincă, zis “Caval”, a fost abandonată de maşina instituţiei în mijlocul drumului, în loc s-o ducă la spital. Şi asta nu-i tot. Peste 170 de persoane care nici n-au călcat pragul secţiilor de votare la referendum s-au trezit semnate pe listele electorale, atât viii cât şi morţii.

Sursa si foto: EVZ.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .