.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Procurorii DIICOT au interceptat o convorbire telefonică dintre Mircea Băsescu, fratele președintelui, și Sorin Blejnar, fostul președinte ANAF, cercetat într-un dosar de evaziune fiscală cu produse petroliere.

Convorbirea, publicată ieri seară, în presă, a fost inițiată de Mircea Băsescu. El îi telefonase lui Sorin Blejnar pentru discuta despre cum putea fi ajutat un prieten de-ai săi.

“Ce facem cu prietenul meu?”, l-a întrebat Mircea Băsescu pe Blejnar. “Stăm pe loc tot aşa. Tot cum a fost, aşa rămâne”, i-a răspuns fostul șef ANAF, adăugând că “E mai bine pentru el şi pentru noi! S-au complicat lucrurile!”. “Aoleu! Nasol!”, i-a replicat fratele președintelui.

“Convorbirea a avut loc, probabil, acum doi-trei ani”, a declarat Mircea Băsescu, la România TV. Referitor la prietenul despre care a discutat cu Blejnar, fratele președintelui a menționat că “e un caz particular, o cunoștință”.

“Ce rost are bucata asta de convorbire în dosarul în care e acuzat domnul Blejnar?”, a adăugat Mircea Băsescu.

Sorin Blejnar, fostul preşedinte al ANAF, este acuzat de o evaziune fiscală de 22 de milioane de lei, reprezentând TVA şi accize, conform procurorilor.

El este cercetat pentru că, împreună cu fostul său șef de cabinet, Codruț Marta, ar fi acordat sprijin membrilor unei grupări infracționale în operaţiunile de obţinere a autorizaţiei de antrepozit fiscal şi au blocat orice control sau inspecţie fiscală la societăţile comerciale utilizate de către aceştia.

Membrii grupării sunt acuzaţi că au obţinut sume uriaşe prin sustragerea de la plata accizelor pentru nu mai puţin de 5.000 de tone de motorină.

Practic, suspecţii au cumpărat motorina în regim suspensiv de la plata accizelor spunând că urmează să fie livrată intracomunitar în Polonia. În realitate însă, combustibilul era revândut pe teritoriul României, fără să se mai plătească niciun fel de taxe.

Pe lângă Blejnar şi Marta, membrii grupării au mai primit sprijin şi de la doi angajaţi de la Vama Braşov. „Activitatea infracţională a grupării fost sprijinită de către Marta Codruţ Alexandru şi Blejnar Sorin precum şi de către inculpaţii Monea Claudiu ţi Ciobanu Dorel, din cadrul DJAOV Braşov”, se mai arată într-un comunicat al procurorilor.

Fostului şef al ANAF i s-a prezentat materialul de urmărire penală în urmă cu două săptămâni, la DIICOT Brașov.

Sursa si foto: Adevarul

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .