.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

imagesDe ceva vreme, George Maior si baietii de la SRI, cu sprijinul neprecupetit al unei parti a presei si al unei parti a ”jurnalistilor” afiliati, se chinuie abitir sa ne convinga ca traim in Kabul. Dar, nu va temeti!. Inainte de a da fuga sa va faceti rost de o masca de gaze, de un buncar si de provizii pentru doua saptamani,

Voila de vedeti:

30 mai 2013 George Maior: Romania – din ce in ce mai mult o tinta explicita a amenintarii teroriste

12 februarie 2013 George Maior, directorul SRI, a declarat că s-a constatat creșterea amenințării teroriste

18 septembrie 2012 George Maior: Ameninţarea teroristă e în creştere.

26 martie: Din punct de vedere al hărţii riscurilor de securitate naţională, Maior a ținut să menţioneze: “În primul rând terorismul. (…) îndeosebi la nivel de prevenţie am putut evita acest risc major pentru populaţie.

OAU!

Si ce sa vezi, dupa ce a prevestit gura aurita a domnului Maior ca ne vor cadea Turnurile Gemene (noroc ca nu prea avem) in cap, pac, vine terorica de la Iasi cu obuzul lui din al doilea razboi mondial si produce tevatura in universitatea Cuza. Fix, dar fix, cind era in toi scandalul spagii de la bac. Care tot de SRI a fost provocat. Mai sa fie.

Si vine domnul Ponta luni si zice “bine ca s-a evitat o tragedie”. Si vine azi guru-ul domnului Ponta, recte domnul Maior, si zice cum SRI a evitat o catastrofa nationala, care putea duce la sute de morti. APLAUZE!

Dar cum domnul Maior a devenit avid de “succesuri”, SRI a rezolvat fix, dar fix, in aceleasi zile, si spaga de la bac. Baietii lui au filat luni de zile fustitele de la Bolintineanu si pe directoarea Costica Varzaru si, frate, au devoalat reteaua coruptiei din invatamant. Si vine domnul Maior azi si zice, la postul tv al colegului Ghita (presupun ca subaltern), despre cum a facut SRI ancheta de amploare in legatura cu spaga de la bac dar nu numai. A DEMASCAT SRI SI RETELELE SPAGII DIN TRIBUNALE.

APLAUZE PRELUNGITE!

Call me crazy, dar pute rau.

Niste baieti vor sa ne faca sa credem ca in Romania sunt de-adevaratelea niste pericole nasoale rau, si avem nevoie de baietii astia. Sunt baieti buni, nu niste urechisti care colporteaza barfe de colo colo, asculta telefoane si fac milioane si milioane de euro din afaceri (secrete) cu statul. Nu niste ticalosi care au pus laba pe aproape toata presa din Romania, astfel incat sa nu mai ajunga la public decat mesajele si strategiile lor Sunt baietii de care avem nevoie, sa ne salveze. Si daca nu au de ce sa ne salveze, inventeaza. Antitero la minut.

In mod evident, domnul Maior si prietenii de pe strada lui, inclusiv domnul mogul de la Raitaru TV, incearca sa induca in mentalul colectiv ideea ca SRI este ceva de bine. Este chestia de care avem musai nevoie pentru confortul personal.

Trebuie sa ne intre bine in cap treaba asta, pentru ca intr-o zi sa nu ne mai ridicam spranceana a intrebare “ce cauta SRI la bacalaureat?”, sau “ce cauta SRI in telefonul meu?”, sau “ce cauta SRI in casa mea?”.

La nivel planetar se vorbeste de o noua ordine mondiala care seamana intrucatva cu “1984”. La nivel mioritic, noua ordine este pur securistica. Noua ordine securistica de cartier.  Sursa: realitateamea.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .