.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Unii cercetători afirmă că Templul de la Șinca Veche este creația unei străvechi și avansate civilizații. Templul nu este construit nici din lemn, nici din piatră, este din gresie. Cei care l-au construit cunoșteau proprietățile gresiei.

VECHE, CREAȚIA ATLANȚILOR

Dealul de lângă Șinca Veche are o formă piramidală și poate capta și emite energii. Localnicii au încercat să cultive pe deal, de la cereale, legume, pomi, viță de vie. Solul pare că ar fi iradiat.

Specialiștii în radiestezie au făcut măsurători și au constatat că locul degajă un magnetism impresionant și energii foarte puternice.

Un reporter de la Monitorul de Brașov a avut surpriza vieții lui, în momentul în care a vrut să filmeze în interiorul Templului. Camera de filmat pornea și se oprea după bunul ei plac.

Ajuns la redacție, reporterul a vizionat materialul filmat și a observat sfere luminoase și o siluetă ciudată, înveșmântată într-o mantie.

Se spune că cei care merg la Templul de la Șinca Veche au parte de trei ori pe ani să li se îndeplinească dorințele. Cele tei sărbători sunt de Sfântul Gheorghe, Lăsata Secului și Schimbarea la Față.

Conform specialiștilor, ansamblul rupestru are peste 7000 de ani vechime și a fost creat de civilizația care a construit Templul Alb din Insula Șerpilor.

Țăranii din Șinca Veche susțin că iarba din jurul templului face minuni. Vacile care pasc acolo sunt mai sănătoase și fac mai mulți viței.

În interiorul templului există două altare care indică originea precreștină a templului. În preajma unor mari sărbători, din interiorul templului se aud coruri parcă venite din cer.

Au existat multe controverse cu privire la datarea și originea templului. Nu se cunoaște cu exactitate perioada în care a fost realizat templul și nici cărei civilizații îi aparține.

Legendele vorbesc despre comunicarea pe care reprezentanții civilizației precreștine o realizau cu lumi superioare, prin intermediul cristalelor de cuarț care se găsesc în interiorul Templului.

În spatele altarului există o firidă în care sunt sculptate steaua lui David și simbolurile Yin și Yang. Ignatius Donelli în cartea sa, Atlantis, lumea antideluviană susține că supraviețuitorii continentului Atlantida au migrat în diferite colțuri ale lumii, printre care și Europa.

Sunt specialiști care susțin ipoteza conform căreia Templul a fost construit de refugiații de pe misteriosul continent. La trei kilometri de templu se află un altar de formă circulară, cu un diametru de 20 de metri. Se presupune că era un loc în care se organizau ritualuri religioase.

sursa si foto:  http://www.efemeride.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .