.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

O echipa de fizicieni a detectat un fascicul de energie care vine prin vârful piramidei bosniece a Soarelui. Raza fasciculului este de 4,5 metri, cu o frecvență de 28 kHz. Fasciculul este continuu şi puterea sa creşte pe măsură ce se mișcă în sus şi se depărtează de baza piramidei. Fenomenul contrazice legile cunoscute ale fizicii si tehnologiei. Acesta este prima dovadă a unei tehnologii non-herziene de pe Planetă. Se pare că constructorii piramidei au creat o mașină de mişcare perpetuă (un perpetuum mobile) cu mult timp în urmă şi această “maşină de energie” încă funcționează.

Fasciculul de energie din vârful piramidei bosniece a Soarelui
În labirintul subteran, în 2010, s-au descoperit trei camere şi un mic lac albastru. Screening-ul energiei arată că nivelul de ionizare este de 43 de ori mai mare decât concentraţia medie din afara, ceea ce transformă camerele subterane în “camere de vindecare”.
Detectările electromagnetice ulterioare, în 2011, au confirmat faptul că nivelurile radiaţiilor negative conform grilelor Hartman, Curry şi Schneider sunt egale cu zero în tuneluri. Nu au fost găsite radiaţii tehnice (de la liniile de alimentare şi / sau alte tehnologii) în tuneluri şi nici radioactivitate cosmică. Sculpturile ceramice găsite în interiorul piramidei sunt poziţionate pe fluxurile de apă subterană şi energia negativă este transformată în energie pozitivă.

Lista minunilor arheologice bosniece nu se termină aici .. citeşte tot articolul AICI

Martorii care au captat această fotografie nu au văzut nimic în momentul când au făcut fotografiile, fasciculul fiind surprins doar de ochiul sensibil al aparatului de fotografiat.

Încă din Anii 1970-1980 George Văsîi în CERCETĂRILE sale (vezi 1. George Văsîi Cercetări în Lumea Nevăzută, Vol I. II şi III publicate ulterior într-un singur volum Editura Solteris 2. George Văsîi, Din Tainele Universului spiritual Editura Solteris şi la Editura Crist), spunea despre venirea acestor fenomene pe care NASA abia recent le-a descoperit dar nu le poate explica

PIRAMIDELE S-AU ACTIVAT ENERGETIC

Desi NASA a ocultat cat a putut norul ciudat de fotoni cu care este învăluit acum sistemul solar, informatia s-a scurs totusi de la unii oameni de stiinta.
Şi acum, pe măsură ce se apropie si devine tot mai evident norul ameninţător, acesta afectează deja Soarele şi planetele în moduri măsurabile.
Si mai uimitor este faptul că, pe măsură ce această energie bizara invadează spaţiul Pamantului nostru, unele dintre cele mai faimoase piramide din lume incep să genereze o energie foarte intensă.
Mai multe incidente incredibile, în care raze vizibile de energie făceau un adevărat foc de artificii spre cer, tintind în spaţiu spre regiunea norului fotonic, sunt bine documentate.
NASA si Agentia Spatiala Europeana au avertizat lumea inca din 2010, ca timp de 2 ani vor exista catastrofe care se vor desfasura în cursul anului 2012 si 2013. Au fost putin ascultati.

 

sursa: mail

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .