.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Moise Guran a comentat, într-un dialog cu Cosmin Prelipceanu, anunțul candidaturii lui Marian Munteanu la Primăria Capitalei.

“Am o stare de șoc. Am avut pe vremea studenției o simpatie foarte mare, era simbolul dramelor lăsate în urmă de mineriade. După care a dispărut după o combinație foarte ciudată”, a spus Guran la digi24.

De vreo 5-6 ani, niște site-uri l-au promovat alături de Zelea Codreanu. Azi, niste televiziuni apropiate de Klaus Iohannis îl promovează, a spus Moise Guran, convins că Munteanu a fost pregătit de mai multă vreme și că Ludovic Orban oricum s-ar fi retras.

“Cei de la PNL nu știu pe cine au băgat în sufragerie. Marian Munteanu știe carte, istorie, are o personalitate deosebit de puternică, este conservator, ca să nu zic ultra-conservator. Nu am zis legionar, Marian Munteanu ar trebui să explice de ce apare pe site-uri alături de Corneliu Zelea Codreanu.(…)

Țara noastră, cum să spun ca să nu zic retardată? E mai întârziată așa, decât altele mai avansate, precum Ungaria  sau Polonia, care au luat-o pe calea extremismului, deci țara noastră se încadrează în acest curent. Niciodată acest tip de extremism nu a dus la ceva bun, a dus la ură, la crimă, la război. Ca să fac o paralelă, noi, în București, chiar dacă Munteanu e net superior intelectual, vom avea o cursă ca aceea dintre Hillary Clinton și Donald Trump”, a declarat Moise Guran.

sursa si foto:  http://www.activenews.ro/

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .