.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

dragnea-610x300Jurnalistul Moise Guran desfiinteaza programul economic al PSD, despre care spune ca este un „tort otravit”. El ofera exemple concrete cu propuneri aiuristice ale partidului lui Liviu Dragnea.

„Ei bine, al mai schmeker partid din Romania a publicat al mai schmeker program de guvernare. E atat de frumos ilustrat si de bine explicat incat mi-e si frica sa dau link spre el, ca sa nu va scoata bube pe fata. Ce zic eu bube… Programul PSD e un tort otravit, etichetat cu o reteta falsa, in care ouale-s mai putine decat scrie si, oricum, sunt stricate”, scrie Guran pe biziday.ro.

In primul rand, Guran observa ca eliminarea anumitor taxe, propusa de PSD, nu se sustine prin calcule simple.

„Calculeaza un geniu pe acolo ca eliminarea taxelor nefiscale are un impact de numai 0,1% din PIB. Populatia da cu manuta ei (potrivit statisticii oficiale, inmultiti 490 de lei X 12 luni X 10 mil de familii, rotunjit) cam 13 miliarde de euro pe an sub forme de taxe, impozite si contributii, altele de cat cele cu stopaj la sursa, cum ar fi impozitul pe salariu, CAS-ul, Sanatatea, nici chiar TVA-ul nu intra in calculul asta. Cu exceptia impozitelor pe proprietate, astea cam toate sunt fie taxe nefiscale (timbre judiciare, etc) fie parafiscale.

(…) desi programul PSD sustine ca alea 102 taxe fac in cuantum cam 80% din parafiscalitate, impactul total calculat este de doar 0,1% din PIB. Pff! Cum au ajuns ei la concluzia ca, in medie, taxele dintr-un an platite de un cetatean roman sunt de 7 euro? Or fi facut o medie doar pe membri lor de partid?

Alooo! Stimati colegi academicieni! Ati pierdut vreo doua trei zerouri pe drum… Acolo nu vorbim de cateva milioane de euro, cum spune programul PSD, ci, in mod cert, de niste miliarde, pe care noi le platim”, subliniaza Guran.

sursa si foto:  http://www.aktual24.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .