.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Europarlamentarul PDL Monica Macovei, fost ministru al Justitiei, a publicat pe blogul personal o lista a parlamentarilor romani ce au fost condamnati penal, definitiv sau nedefinitiv, sau care au fost trimisi in judecata si pentru care se asteapta decizii ale instantelor, ea semnaland totodata faptul ca acestia se afla in continuare “in Parlamentul Romaniei, votand legi pentru noi si in numele nostru”.

“Sunt 19 parlamentari in functie trimisi in judecata pentru fapte de coruptie, infractiuni economice si alte infractiuni importante; procesele sunt in diferite faze de judecata, iar unii (6) au fost deja condamnati, definitiv sau nu. Ei sunt astazi in Parlamentul Romaniei si provin din majoritatea partidelor politice”, precizeaza Monica Macovei.

Potrivit listei prezentate de eurodeputatul PDL, sunt sase parlamentari romani in functie condamnati penal, dintre care doi condamnati definitiv:

a. Parlamentari condamnati definitiv

1. Dan Ilie Morega, deputat independent, ales deputat pe listele PNL si membru PNL la data comiterii faptei, condamnat definitiv la 3 ani de inchisoare cu suspendarea executarii pedepsei, pentru folosirea influentei ori autoritatii de catre o persoana care indeplineste o functie de conducere intr-un partid, in scopul obtinerii de foloase necuvenite si de instigare la abuz in serviciu contra intereselor publice, in vederea obtinerii unui avantaj patrimonial pentru altul.

Dan Morega a mai fost judecat intr-un dosar pentru dare de mita, insa a fost achitat.

2. Cosmin Popescu, deputat independent, ales deputat din partea PDL, exclus de drept din partid, conform Codului etic al PDL, condamnat definitiv la 2 ani de inchisoare cu suspendarea executarii pedepsei, pentru fals intelectual si favorizarea infractorului in legatura cu infractiuni de coruptie.

b. Parlamentari condamnati nedefinitiv

1. Eugen Badalan, ales deputat din partea PDL, autosuspendat din partid, cadru militar la data comiterii faptei, condamnat in prima instanta la 4 ani de inchisoare cu suspendarea executarii pedepsei, pentru abuz in serviciu contra intereselor publice, in forma calificata si continuata.

2. Serban Mihailescu, senator UNPR, membru PSD la data comiterii faptei, condamnat in prima instanta la 1 an de inchisoare cu suspendarea executarii pedepsei, pentru primire de foloase necuvenite si nerespectarea regimului armelor si munitiilor savarsita in legatura cu infractiunea de foloase necuvenite.

3. Adrian Nastase, deputat PSD, condamnat in prima instanta la 2 ani de inchisoare cu executare, pentru folosirea influentei sau autoritatii functiei de presedinte al unui partid, in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, in forma continuata.

Adrian Nastase a mai fost trimis in judecata in alte doua dosare, pentru dare de mita si, respectiv, luare de mita in forma continuata si santaj. In primul dosar a fost achitat in prima instanta, in cel de-al doilea se asteapta o decizie in prima instanta.

4. Virgil Pop, ales deputat din partea PNL, autosuspendat din partid, condamnat in prima instanta la 5 ani de inchisoare cu executare, pentru trafic de influenta in forma continuata, fals in inscrisuri sub semnatura privata comis in forma continuata si spalare de bani in forma agravata.

Pe langa parlamentarii condamnati, Macovei reaminteste ca au mai fost trimisi in judecata alti 13 parlamentari in functie pentru care se asteapta decizii ale instantelor: Tudor Chiuariu (PNL), Nicolae Dobra (PDL), Ion Dumitru (PSD), Marian Ghiveciu (PSD), Dragos Iftimie (PDL), Miron Mitrea (PSD), Sorin Andi Pandele (PDL), Dan Pasat (PDL), Monica Iacob Ridzi (PDL), Mugurel Surupaceanu (PSD), Florin Turcanu (PNL), Catalin Voicu (PSD), Dan Voiculescu (PC).

Sursa: Hotnews

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .