.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Overweight teenager with fries   Original Filename: overweight.jpgEste monoglutamatul de sodiu în spatele problemelor de obezitate ale americanilor?
Iata o intrebare ce si-au pus-o americanii iar, John Erb fost asistent de cercetare la Universitatea din Waterloo, în Ontario, Canada şi care a lucrat ani de zile pentru guvern, a făcut o descoperire uimitoare despre substantele chimice cauzatoare de obezitate, practic a descoperit ce a determinat “epidemia de obezitate” din America.

MSG aditiv alimentar MSG (mono-glutamatul de sodiu) este o otravă lentă.

Se ascunde în spatele 25 sau mai multe nume, cum ar fi MSG, “aromatizante naturale” , este chiar în cafea.

MSG se poate gasi in orice bucatarie, MSG este peste tot! In supe la pachet, in chipsuri, in sosuri si maioneze, in conserve, in alimentele semipreparate congelate si mai ales acolo unde scrie ca sunt alimente cu :”continut scazut de grasimi” sau „cu grăsimi sănătoase”.

Unele alimente care cica nu au MSG sunt asa numitele proteine vegetale hidrolizate, dar care este de fapt un alt nume pentru glutamatul monosodic. Este socant sa vezi in cât de multe dintre alimentele cu care ne hranim zi cu zi sunt aceste E-uri nesanatoase. MSG se afla sub mai multe forme si nume pentru a pacali pe cei care nu au aceste cunostinte.
Va prezentam asadar: momoglutamatul de sodiu (natriu) = MSG = E 621 = umami (sintetizat in laborator )

si sub ce se ascunde el:

– aroma de fum,
– potentator de aroma sau gust,
– gelatina, extract de drojdie,
– proteina vegetala hidrolizata,
– cazeinat de sodiu sau potasiu,
– proteina texturata.

De ce este MSG in alimentele pe care le mâncam?
Este un conservant sau o vitamina? MSG este adăugată la produsele alimentare pentru efectul de dependenţă care il are asupra organismului uman. Chiar pe site-ul grupului de sprijinire a producătorilor de MSG : http://www.msgfacts.com/facts/msgfact12.html se explică faptul că motivul pentru care se adauga la produsele alimentare este pentru a-i face pe oameni sa mănânce cat mai mult.

Studiile si cercetarile arata că oamenii mănâncă mai mult din alimentele la care se adaugă glutamatul.

Americanii se întrebă de ce sunt o naţiune supraponderala?

Producătorii de MSG înşişi recunosc că oamenii devin dependenţi de produsele lor. Nu numai ca este dovedit stiintific ca MSG provoca obezitatea, dar acesta contine si o substanţă care creeaza dependenţă. De la introducerea lui in alimentatia americana, cu peste cincizeci de ani în urmă, MSG-ul a fost adăugat în doze tot mai mari şi mai mari la: alimentele preambalate, supe, gustări, fast food si astfel zi de zi, tentatia si apoi dependenta de a manca aceste alimente cu MSG a crescut.

Nu exista nici o limită in ceea ce priveste cantitatea de monoglutamat ce se poate adauga in produsele alimentare.
John Erb citeaza in cartea sa „The Slow Poisoning Of America”, studii care arata ce probleme creeaza consumul de MSG:
diabet, migrene si dureri de cap, autism, ADHD si chiar Alzheimer. Alimentele care contin acest „drog” sunt deosebit de periculoase deoarece provoaca atat dependenta cat si ingrasare rapida, care duce la obezitate, „epidemie” de care sufera poporul american, dupa cum bine se vede.

Citind această carte „The Slow Poisoning Of America” de John Erb, am putea salva nu numai talia noastra ci si viata noastra de îndulcitorii chimici şi potenţatorii de aromă care au nenumarate efecte secundare toxice si care nu trebuiesc ignorate.

In America de exemplu se cunoaste la cel mai inalt nivel aceasta chestiune dar oficial nu se doreste sa se ia nici o masura, iar mass media nu actioneaza nici ea deoarece exista riscul sa fie tarata in procese interminabile cu marile lanturi fast food si cu agentii lor de publicitate.

sursa si foto: vivanatura

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .