.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Ca replica la furia crescanda a generatiei mai batrane, industria biotehnologiei a lansat o noua campanie de propaganda, directionata catre convingerea copiilor ca nu este nimic de temut in culturile modificate genetic, ba chiar acestea reprezinta o imbunatatire a agrigulturii naturale. Monsanto, Dow, Bayer si alte 5 companii si asociatii majore au lansat impreuna “Caietul de Fundamente ale Biotehnologiei“, un ghid colorat destinat reeducarii copiilor in dogma falsa a biotehnologiei.

Ghidul de 16 pagini – care contine jocuri de reordonare a cuvintelor amestecate, de completare a spatiilor goale sau de potrivire a cuvintelor – contine un paragraf introductiv care pretinde ca biotehnologia imbunatateste recolta si conditiile de mediu, rezultand intr-o mancare mai nutritiva. De-a lungul caietului, copiii sunt invatati ca biotehnologia schimba lumea in mai bine, fapt contrazis de toate studiile independente. Si totusi acest ghid este destinat includerii in toate programele scolare.

“Acesta este un caiet de activitati despre biotehnologie pentru toti tinerii ca tine – un subiect foarte interesant”, afirma prima pagina. “De ce este atat de interesant? Deoarece biotehnologia ajuta la imbunatatirea sanatatii Pamantului si a celor care-l numesc <<casa>>.” Intregul ghid poate fi gasit la http://www.whybiotech.com .

Ghidul a fost gandit de un grup cunoscut sub numele de “Consiliul de Informare pentru Biotehnologie” (CBI), o coalitie pro-culturi modificate genetic a celor mai mari companii si organizatii din domeniu. CBI ignora constant studiile stiintifice independente care arata ca aceste culturi si chimicalele lor sunt periculoase, si continua sa propage minciuna cum ca acestea ar fi nu numai sigure, ci si superioare metodelor organice conventionale. Citiți mai departe pe razbointrucuvant.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .