.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Fostul lider libian Muammar Gaddafi i-a scris premierului italian Silvio Berlusconi in luna august, implorandu-l sa opreasca campania aeriana dusa de NATO, care i-a ajutat pe rebeli sa-l inlature de la putere, a relatat revista franceza Paris Match, citata de Reuters. Daca se dovedeste autentica, scrisoarea dezvaluie disperarea lui Gaddafi care, dupa ce a fost nevoit sa fuga, a apelat la cel care ii fusese prieten apropiat si unul dintre cei mai devotati aliati europeni, pana in momentul in care Italia s-a alaturat operatiunilor militare internationale in Libia, scrie agentia de presa.

Paris Match a prezentat o copie a documentului, datat 5 august si tiparit in limba araba. Pe marginea scrisorii sunt cateva cuvinte scrise de mana de Gaddafi, care ii atrage atentia consilierului sau Abdallah Mansour: “Trimite acest mesaj din partea mea, dupa ce il corectezi”.

De asemenea, la finalul scrisorii, Gaddafi a sters cuvintele “noi prieteni” si a scris de mana “prieteni si aliati”.

In scrisoare, Gaddafi ii reproseaza lui Berlusconi ca nu a intervenit in ajutorul lui si-i reaminteste de acordul de prietenie dintre cele doua tari: “Am fost surprins de atitudinea unui prieten cu care am parafat un tratat de prietenie de care beneficiaza tarile noastre. As fi sperat ca cel putin tu ai fi fost preocupat de fapte si sa fi incercat o mediere inainte sa-ti oferi ajutorul in acest razboi”.

In document, Gaddafi scrie ca nu e prea tarziu ca Italia sa-si schimbe atitudinea si sa-l protejeze pe liderul libian. Acesta afirma ca el si sustinatorii lui sunt gata sa schimbe relatia cu Italia: “Nu te invinovatesc pentru lucrurile de care nu esti responsabil, deoarece sunt constient ca nu ai fost in favoarea acestei actiuni dezastruoase, care nu va face cinste nici tie, nici poporului italian”.

Paris Match scrie ca documentul a ajuns la biroul lui Berlusconi prin intermediul unui cuplu de italieni ce erau prieteni cu liderul libian. Acestia sunt patronii unei companii care oferea personal pentru conferintele tinute de Gaddafi la Roma.

Reuters precizeaza ca nu este clar daca scrisoarea  a si ajuns in mainile lui Berlusconi. La 22 august, premierul italian i-a cerut lui Gaddafi sa abandoneze rezistenta, pentru a opri varsarea de sange in Libia.

Intr-un discurs tinut in septembrie, Berlusconi a spus ca “se simte foarte prost” pentru ca a schimbat taberele in luna aprilie si s-a alaturat campaniei NATO ce viza inlaturarea de la putere a vechiului sau prieten. Premierul italian ar fi spus ca, din cauza acestei chestiuni, se gandea chiar sa demisioneze.

Gaddafi a fost inmormantat marti intr-o locatie necunoscuta, dupa ce a fost ucis de fortele pro-guvernamentale saptamana trecuta.

 

Sursa: Hotnews

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .