.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

133173Dosarul Rompetrol, instrumentat de DIICOT, scoate la suprafață detalii de-a dreptul incredibile. Conform unor informații obținute de Hotnews, pe lista celor care vor fi urmăriți penal pentru privatizarea Petromidia se află guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, atunci șef al Guvernului.
Conform sursei citate, “Guvernul României și Fondul Proprietății Statului, în loc să acționeze în interesul statului român, în conformitate cu obligațiile constituționale și legale, au acționat exclusiv în interesul lui Patriciu Dan Costache”. Momentan, Isărescu nu are nicio calitate în acest dosar.
Procurorii cercetează două aspecte ale complexului dosar Rompetrol: privatizarea și ștergerea datoriilor către stat.

Procurorii detaliază modul în care Petromidia a ajuns în posesia firmelor controlate de Dinu Patriciu, la sfârșitul anilor 1990.

Astfel, “grupul infracțional organizat” de Dinu Patriciu, Sorin Marin, George Philip Sthephenson și  Collin Hart Richard a fost interesat încă din anul 1996 de obținerea controlului asupra Rafinăriei Petromidia SA, sens în care, la nivelul acestui an, “au achiziționat caietul de sarcini prin firma Petromidia Incorporated din SUA, reprezentată de Roșca Sorin Stănescu, care a și fost desemnată câștigatoare de către Comisia de Negociere din cadrul Fondului Proprietății de Stat”.
Procurorii au constatat însă că “în SUA firma Petromidia Incorporated nu se regăsea printre societățile înregistrate pe teritoriul acestui stat iar instiutia care a emis scrisoarea de garanție bancară în favoarea acestui era urmărită în justiție pentru activități frauduloase”.
Din aceste cauze, Fondul Proprietății de Stat a renunțat la încheierea contractului de vânzare-cumpărare cu această firmă.
 În vederea privatizării “Petromidia”, Guvernul Radu Vasile a adoptat OUG 64/1998 care prevedea vânzarea unui “pachet de acțiuni reprezentând 65,323% din capitalul social”, cu acordarea unor facilități la plată prețului acțiunilor și la plata unor datorii bugetare.

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .