.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

epaselect_germany_cologne_sex_attacks1Noaptea anului nou a pus Germania în faţa unei noi realităţi, pe care Franţa o experimentase deja cu puţină vreme în urmă – războiul musulmanilor radicali dus la scară largă împotriva populaţiei civile, în zonele urbane aglomerate. Am aflat toţi, cu întârziere, ce e drept (întârziere datorată auto-cenzurii impusă de corectitudinea politică), de valul de violuri şi alte agresiuni sexuale din marile oraşe germane unde sunt aşezaţi de curând veniţii migratori din Africa şi Orient. Poliţia germană, reţinută, a confirmat că tabloul general arată că e posibil să fie vorba de un val de atacuri coordonate. Păi dacă asta zic ei, nu văd cum ar putea cineva să îi contrazică.

Au fost raportate poliţiei germane sute de agresiuni sexuale de mai multe feluri, iar cei de la poliţie cunosc un adevăr înspaimântator: studiile şi statisticile arată că în Europa şi Statele Unite sunt raportate, în medie, doar între 15 și 30% din cazurile de acest fel, ramânând aşadar peste 70% de cazuri neraportate poliţiei, deci nici presei. Explicaţia pentru aceasta realitate este ca victimele nu raporteaza agresiunea din mai multe motive, printre care cele listate de Maryland Coalition Against Sexual Asault:

• frica de represalii
• convingerea ca poliţia nu ar face nimic sa ajute victima
• convingerea ca poliţia nu o sa poata face nimic sa ajute, nici daca ar vrea
• victima nu vrea sa aibe probleme cu legea
• deoarece victima nu vrea sa îşi faca familia sa sufere
• deoarece nu vrea ca ceilalţi sa afle ca a fost victima
• deoarece victima crede ca nu are suficiente dovezi ale agresiunii
• reţinerea faţa de sistemul de justiţie
• victima îşi marturiseşte calvarul catre alte instituţii care nu raporteaza justiţiei
• sentimentul ca fapta criminala nu a fost destul de serioasa pentru a fi raportata poliţiei
• fapta criminala nu e privita ca importanta din voinţa victimei de a depaşi momentul tragic
• alte motive personale

Aceste sunt lucruri cunoscute, dar prea puţin discutate acum. La fel de cunoscut e şi faptul că numai un număr infim de condamnări este obţinut pentru agresiunile sexuale. Revenind la faptul că poliţia a scăpat public faptul că tabloul general arată că ar fi vorba de atacuri coordonate, cu mult peste o mie în realitate, dacă au fost raportate peste 600 până acum, trebuie spus că, de asemeni, e public cunoscut faptul că violurile și agresiunile sexuale în masă sunt clasificate de instituţiile europene şi americane ca arme de razboi împotriva populaţiei civile, ca modalitate de distrugere a voinţei şi supunere a celor din zonele atacate şi ocupate.

„Sexual violence is not „only” a consequence or side effect of war and displacement. It is, instead, a deliberate tool of war, used to destabilize and threaten a part of the civilian population, often a particular group. Women and girls are singled out because the harm and humiliation inflicted on them not only hurts them but also deeply harms and humiliates their families and often the entire community.” | Citatul e din articolul publicat de Doctor Without Borders, „Enough is Enough, Sexual Violence as a Weapon of War”, (8 martie 2004)Vedeți și:http://unu.edu/publications/articles/rape-and-hiv-as-weapons-of-war.html

Focalizând pe comunitatea de care vorbim, pe cei veniţi din zonele de conflict din Orient,iată cum arată problema:

“Sexual violence has played a prominent role in recent media treatments of wars in the Middle East. In Syria, reports of a “massive” rape crisis strongly suggest that government forces are using rape as a military tactic against communities associated with the rebels. In Iraq, rape by Islamic State forces is said to be used as a weapon of war and as a tool of ethnic domination. These stories are horrifying, but they also serve a political narrative: Forces of evil in the Middle East are using rape as a weapon in terror campaigns against natural allies of “the West,” including ethnic and religious minorities in Iraq and anti-regime communities in Syria.”

Bun, în cazul acesta, acum putem doar presupune despre ce e vorba, deşi după categoriile instituţiilor internaţionale, agresiunea sexuală în masă aşa arată, a act de razboi. Dar dacă lăsăm categoriile instituţiilor la o parte, e mai degrabă vorba, în cazul din Germania, de ceea ce fac hordele de barbari dupa ce au cucerit cetatea, felul în care îşi iau dreptul de stapâni şi învingători asupra populaţiei supuse şi demoralizate, ce nu mai poate reacţiona.

Victimele

Trebuie să vedem că victimele acestui mod mizerabil de agresiune împotriva populației civile mor sau suportă răni fizice și psihice din cele mai grave. În cazul violurilor, la problemele fizice, pe lânga dureri cronice pelviene, dispareunie, sângerări, cel mai îngrozitor lucru e faptul că parte din făptaşi sunt infectaţi cu SIDA, în special cei veniţi din Africa, lucru care duce la trasmiterea voită a bolii către victimele acestora şi apoi chiar la moartea unora dintre acestea. O mulţime de studii necontestate arată că în cazul problemelor psihice produse de agresiunile sexuale se merge de la depresie clinică şi anxietate, în majoritatea cazurilor, la alcoolism şi abuz de substanțe care schimbă starea de constiinţă, şi alte probleme din cele mai profunde și severe care duc de multe ori la sinuciderea victimei.

Despre sinuciderea unora dintre victime vorbesc în cunoștinţă de cauza, cunoscând bine cazuri de victime ale agresiunii sexale care au încercat să se sinucidă dar au scăpat la limită, deşi au făcut tot ce le era în putere să îşi piardă viaţa. Fragilitatea psihică a persoanelor afectate de agresiunea sexuală produce şi tot felul de alte probleme ale vieţii sexuale, şi toate acestea au ca rezultat, într-un numar covârşitor de cazuri, imposibilitatea de a forma o familie, sau divorţul. Aşadar, femeia afectată are în multe cazuri probleme fizice, psihice şi chiar sociale. “We know now… that rape is a kind of slow murder”, spune Slavenka Drakulic, scriitoare croată.

Avem toate datele în faţă. Ştim acum ce s-a întâmplat şi care sunt efectele , numai că presa evită sa le dezbată, instituţiile europene nu dau impresia că sunt interesate de subiect, ONG-urile se fac că subiectul nu există, iar curentul feminist face ce ştie mai bine: se face de râs evitând subiectul sau îl abordează total anapoda, recomandând victimelor, în unele cazuri, să nu facă plângere la Poliţie pentru viol, lasând astfel posibilitatea violatorului liber să repete fapta; dar pentru “minţile luminate” ale partizanilor curentului feminist, asta conteaza mai puţin spre deloc.

A fost la fel în cazul agresiunilor sexuale făcute de cei caţiva preoti catolici, în urmă cu ceva ani? O nu, atunci toată lumea -guverne, presa, instituţii, ONG-uri – au sărit să atace şi să condamne întreaga Biserică Catolica pentru faptele câtorva. Acum, în fața valului de agresiuni musulmane, mai toţi tac.

Presupunerea doamnei Merkel că aşa a ajutat pe pretinşii refugiaţi nu mai are nici un suport acum. E clar că, în fapt, nu a fost nimeni ajutat: populaţia Europei a fost nedrept pedepsită, legea a fost suspendată, migratorii vor face faţă unui val imens de antipatie din partea populaţiei europene, vor apărea probabil violenţele împotriva lor, iar în final, mare parte din migratori vor fi expulzaţi.

Vorbind de ajutorul real dat celor din zona de conflict a Siriei şi de tăcerea presei, merită amintit faptul că ajutorul substanţial dat de Patriarhia Româna sirienilor a fost şi exemplar oferit, dar şi exemplar trecut sub tăcere de mainstreamul din media de la noi.

The following two tabs change content below.
sursa si foto:  http://inliniedreapta.net

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .