.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

media-145821958970824500Formaţiunea Frontul Patriotic din Bulgaria a propus miercuri în parlament interzicerea purtării vălului islamic burqa în spaţiile publice, invocând potenţiale ameninţări la adresa securităţii naţionale, informează agenţiile BTA şi Novinite. Dacă va fi aprobat, noul articol din Codul Penal va interzice purtarea oricărui obiect de îmbrăcăminte care acoperă complet sau parţial faţa unei persoane.

Purtarea vălului integral burqa a dobândit o oarecare popularitate în oraşul Pazardjik, din sudul Bulgariei, unde familii musulmane de romi au fost expuse radicalizării, prin intermediul, se pare, al unor fonduri furnizate prin fundaţii având legături cu Arabia Saudită. Frontul Patriotic, o coaliţie care sprijină guvernul minoritar al premierului Boiko Borisov, deţine 18 mandate din totalul celor 240 din Adunarea Naţională.

Formaţiunea propune o amendă de 200 de leva (100 de euro) pentru persoanele aflate la prima încălcare a interdicţiei. Recidiva va putea fi sancţionată cu câte 1.500 de leva (750 de euro) şi suspendarea prestaţiilor sociale pe o perioadă de trei luni. Totodată, fapta de a convinge o persoană să poarte burqa ar putea fi pedepsită cu trei ani de închisoare şi amendă de 5.000 de leva (2.500 de euro), dar, dacă persoană respectivă este minoră, pedepsele pot ajunge la cinci ani de detenţie şi 10.000 de leva (5.000 de euro) amendă. Ideea interzicerii vălului islamic în locurile publice a fost lansată de procurorul general Sotir Ţaţarov la începutul lunii, fiind preluată de politicieni şi membri ai clerului. Ministrul educaţiei, Meglena Kuneva, s-a pronunţat în favoarea acestei interdicţii în şcoli, anunţă Agerpres.

sursa si foto:  http://www.stiripesurse.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .