.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Duminică dimineaţa în zori musulmanii i-au atacat cu macete pe sătenii creştini din Nigeria. Unele trupuri au fost carbonizate. Altele aveau tăieturi pe faţă. O victimă tânără a fost scalpată, iar câteva avea mâinile şi picioarele retezate. Musulmanii au strigat „Allah Akhbar” (Dumnezeu este Mare) înainte de a năvăli în locuinţe şi de a-i ucide pe creştini. Există supravieţuitorii care au relatat cum s-a produs hăcuirea victimelor. Musulmanii furioşi nu au cruţat nici măcar copiii, dimpotrivă i-au scalpat. Printre victimele feminine au fost găsite trupuri violate.

În timp ce au fost detaşate trupe pentru a preveni noi atacuri, forţele de securitate au reţinut 95 de suspecţi, dar se confruntă cu critici aspre pentru turbarea cu care criminalii au reuşit să acţioneze. Mass-media a semnalat faptul că vecinii musulmani au fost avertizaţi prin sms-uri cu două zile înainte de atac, tocmai pentru a se putea refugia înainte de intervenţia trupelor. Supravieţuitorii spun că atacatorii au reuşit să diferenţieze membrii grupului Fulanis de cei ai grupuli Berom, scandând „nagge”, termenul fulani pentru vite. Cei care nu au răspuns în aceeaşi limbă, au fost măcelăriţi. Bisericile au fost arse alături de alte clădiri.

Corespondenţii BBC în zonă spun că aceia care au încercat să fugă au fost prinşi în capcane de animale şi plase de pescuit şi au fost torturaţi până la moarte.

Au avut loc funeralii pentru victimele măcelului de trei ore din trei sate creştine.

Relatări mai detaliate (pentru cei care doresc să urmărească eventualele comentarii şi mai multe fotografii) în  GatewayPundit, Reuters, News23, News.Yahoo,SevenSidedCube,JihadWatch
„Ani la rând oamenii de aici au trăit împreună în pace … Nu ştim ce s-a întâmplat” – mirarea unui sătean către un reporter Reuters.

S-a întâmplat un act de jihad, atâta tot. Cine nu este cu noi… dă de dracu’. Cel mai probabil, păstorii din tribul Fulani au început să se simtă mai puternici decât fermierii creştini din tribul Berom. Scenariul clasic în Islam: when you have the upper hand, strike! (când eşti majoritar/superior, loveşte!)

să ne reamintim puţin din Carta nobleţii umane aureolate de lumina Islamului:

Sura 9: 123

“O, voi care credeţi! Luptaţi-vă cu necredincioşii învecinaţi vouă şi aceştia să găsească în voi cruzime, iar voi să ştiţi că Allah este cu cei ce cred.”

Sura 9: 29

“Luptaţi-va împotriva celor care nu cred în Allah, nici în Ziua de Apoi şi nu opresc ceea ce Allah şi Mesagerul lui au oprit; luptaţi-vă împotriva oamenilor Scripturii (adică evreii şi creştinii), care nu recunosc Islamul ca religie a adevărului, până când vor plăti Jizyah (taxa de protecţie, în clasicul stil mafiot) şi se vor supune de bună-voie.”

Walid Shoebat despre Sura 5: 32-33

“Omorâţi-i când îi veţi întâlni, oriunde îi veţi găsi.”(2:191) Acest „ucideţi” nu este o metaforă, ci este acel literal „a ucide”. Este exemplul de crimă a lui Zarqawi chiar în faţa camerelor. Este linşajul pe care-l vedeţi în Ramallah. Este uciderea a milioane de sudanezi în Sudan, tăierea mâinilor şi picioarelor din laturile opuse. Iar aici e dilema: tocmai versetul paşnic, care este citat chiar şi de Bush: „Oricine ia o viaţă fără îndreptăţire, sau pentru vreo stricăciune pe pământ, este ca şi când ar fi ucis întreg pământul.” Veţi găsi acelaşi verset în tradiţia iudaică, dar cei mai mulţi occidentali nu trec mai departe de acest verset, unde se limpezeşte totul: „dar celor care luptă împotriva lui Allah şi aduc stricăciune pe pământ, tăiaţi-le mâinile şi picioarele din părţi opuse şi răstigniţi-i„… literalmente. Iar asta aţi văzut întâmplându-se în Afganistan. La fel aţi văzut în Sudan: multiplele crucificări, asasinate, decapitări, amputări şi execuţii publice. Ei chiar doresc să reînvie Islamul aşa cum obişnuia să fie (sub Sharia). Din acest motiv îl numesc fundamentalism.

Sura 7:124

“Va voi tăia mâinile şi picioarele din părţi opuse şi apoi vă voi răstigni pe toţi!”

Dar să fim atenţi, nu cumva să înţelegem greşit Islamul. Cu siguranţă sunt înţelesuri ezoterice inaccesibile minţilor de rând. Iar presa, DACĂ va mediatiza această tragedie, va avea grijă (de doică) să ne repete că zecile de musulmani implicaţi nu sunt reprezentativi pentru Islam, că, de fapt, Coranul este Nobil şi face parte din marea zestre spirituală a Umanităţii, că, nu-i aşa, Islamul este, în definitiv (care finalitate?) o religie a păcii, omiţând dintr-o ignoranţă tot mai criminală, prin complicitatea la distorsionarea realităţii, faptul că, din mandatul direct şi explicit al profetului pedofil, versetele paşnice sunt abrogate în Coran de cele războinice: MAKE WAR, NOT PEACE!

Când se întâmplă să intraţi pe la o biserică, chiar şi pe fugă, amintiţi-vă de creştinii persecutaţi din ţările majoritar musulmane şi aprindeţi o lumânare şi pentru ei. Aceştia nu se bucură de luxul nostru de a dezbate pe net „cam cum” ar trebui înţeleasă corect (politic) esenţa absconsă a Islamului. Ei pur şi simplu nu mai ajung duminică la Liturghie.
Active Compassion for the Persecuted from Media Change on Vimeo.

România Liberă:

Regiunea din jurul oraşului nigerian Jos, situat în centrul ţării, este afectată în mod regulat de violenţe religioase sau etnice, cele mai multe având, de fapt, ca motivaţie accesul la resurse. În ianuarie, peste 300 de persoane au fost ucise în timpul unor violenţe între creştini şi musulmani.

Costin:
accesul la resurse, spune Romania Liberă. Ucizi sute de femei şi copii strigând Allah akhbar, dar nu pentru că aşa îţi spune Coranul, ci pentru resurse… cum de nu mi-am dat seama?

gmt: România Liberă traduce de fapt o depeşă France Presse, la fel şi EVZ care concentrează şi mai halucinant aceste enormităţi într-o ştire foarte scurtă.

Procesul e descris in Catholic Herald de Fratele Alex Longs, staret al unei manastiri augustiniene din Jos:

“În seria de crize care au cuprins Jos în 2001, în 2008, şi acum, în 2010, strategia Hausa (Fulani) a urmat un model: lansarea de atacuri asupra vieții și proprietății creştinilor (evident, inclusiv asupra bisericilor), în zonele sărace cu populaţie mixtă situată la periferia ghetoizată, astfel încât să se pună capăt prezenţei creştine.

Când praful se așază, se urmărește convingerea creştinilor să-şi vândă proprietăţile distruse cumpărătorilor dispuși Hausa. Strategia a reuşit, zona controlată de Hausa a crescut constant. După criza din 2001 au numit-o cu mândrie ”Republica talibană”. În cadrul acesteia a fost impusă Sharia și n-a mai ramas aici nici o biserica și niciun creștin..” sursa

Ce acces la resurse, sărăcie, lipsă de dialog? E o strategie rece, bine calculată.

Ultimul atac a fost perfect coordonat şi organizat, observă Arhiepiscopul anglican din Jos:

“Chiar şi copiii au fost cu toţii masacraţi – în vârstă de o zi. O femeie era pe punctul de a naște – până și pe ea și copilul nenăscut i-au ucis. Pe toți fără deosebire – femei, copii, bărbaţi.

“Puțin mai târziu în cursul zile, am primit informaţii că un alt sat umplea de morți, iar mai târziu din nou, mai multe cadavre au fost descoperite într-un al treilea sat.

“Când am început să întreb mi s-a spus că au venit musulmani Fulani înarmaţi cu săbii şi cu macete. Atacul a fost destul de sistematic şi de bine organizat. Nu le-a lăsat sătenilor nicio şansă de scăpare..

“Pentru a reuşi aşa ceva trebuie să fii un grup organizat. Vreau să spun, este o stare de asediu militar laolaltă cu poliţia, aşa că pentru a-i reuşi unui grup aşa ceva, trebuie să fie foarte, foarte, foarte, foarte organizat.

“Dar, de asemenea, dacă vă uitaţi la tăieturi, veţi vedea că ele sunt provocate de lame ascuţite şi cele mai multe tăieturi sunt la spate şi la gât. Iar multe capete au fost desprinse de trup. Deci, în opinia mea aceştia sunt într-adevăr luptători.

“E vorba şi de metodă – în două ore, trei sate. Trebuie să fi fost oameni care au ştiut ce au de făcut şi care au fost instruiţi în să facă acest lucru..” sursa

Nişte “păstori” înfometaţi, disperaţi de acces la resurse, nu aveau cum să procedeze atât de calculat.

ACTUALIZARE, 17 MARTIE

13 ucişi în noi violenţe religioase în centrul Nigeriei: oficial

13 creştini au fost ucişi de păstori musulmani Fulani într-un atac în timpul nopţii asupra unui sat din centrul Nigeriei, a declarat Plateau State Information Commissioner Gregory Yenlong miercuri.

„Pot confirma că 13 persoane au murit şi alte 6 au fost grav rănite. Acum sînt sub ingrijire într-un spital misionar din Vom”, în apropierea capitalei Jos, a declarat Zenlong pentru AFP.

sursa: AFP via Weasel Zippershttp://inliniedreapta.net/

sursa foto  Rostirea: http://www.stiri-extreme.ro/?p=3533

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .