.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Țărani-români-din-Nădaș-RomâniaPe românii din Ardeal i-au chinuit o mie de ani tot felul de cotropitori veniţi pe faţă sau conspiraţi, dar noi tot acolo suntem. Aşa va fi şi cu Nadăş.

CAZUL NADĂŞ – MAFIA A LUAT SATUL NADĂȘ CU TOTUL ŞI ACUM, CU ACEEAŞI SENTINŢĂ ILEGALĂ VOR SĂ IA ŞI PĂRŢI DIN SATUL MINIȘEL.

Marţi, 24 noiembrie 2015, ora 10:00, COLŢEII, executorul GĂLUŢI, jandarmii şi alte forţe „iubitoare de dreptate şi susţinători ai drepturilor strămoşeşti ale Poporului Român” se vor prezenta să extragă fără nici un drept familia BIRIŞ de pe terenul pe care îl îngrijesc de zeci de ani să îl dea familiei COLŢEU cu forţa.

Vedem aici procedeul prin care se fură pământul românesc de către crima organizată strecurata de la vârf în jos în instituţiile Statului Român.

1. NICI UN CENTIMETRU PĂTRAT DE TEREN NU SE PUTEA MOŞTENI DE PE URMA LUI GROSS IOZEF.

În 1901, Gross Iozef câştiga la licitaţie prin executare silită (cum altfel) întreaga suprafaţă de teren a Satului Nadăş. Din 1913 până în 1948, sătenii şi comună au devenit proprietari a unor suprafeţe de pământ în urma reformelor agrare din 1913 când era încă stăpânirea Imperiului Austro-Ungar, cea din 1921, au mai cumpărat de la Gross Iozef şi în final, după moartea lui Gross Iozef, soţia sa Gross Elena (fosta Weiss), a vândut în 1939 restul de teren de 4,700 de ha la firma Forestieră Nadăş care avea ca acţionar majoritar un roman pe nume MICLOȘI, ce a fost naţionalizata în 1948.

După 1990, cu noua legislaţie, sătenii şi comună au început procesul anevoios de înregistrare a dreptului de proprietate.

În baza legislaţiei existente, singurii care ar fi putut avea vreo pretenţie ar fi putut fi moştenitorii acţionarului firmei Forestiera Nadăş dar nu asupra terenului ci asupra actiunilor, prin despăgubiri de la Fondul Proprietatea cum s-a întâmplat cu mulţi descendenţi ai acţionarilor firmelor naţionalizate, dar nici o persoană nu s-a manifestat în acest sens. Terenul fusese vândut cu totul până la 1939 iar legile actuale de retrocedare se aplică pentru ce s-a luat după 1945.

Harta Cigher - este foaia de harta topografica in care se gaseste parcela topo nr 1880/2 (inscrisa in CF 1241 Nadas conform sentintei judecatoresti). Din aceasta foaie se vede clar ca hotarul dintre satele Nadas si Minisel este reprezentat de drumul de pamant din lunca vaii Cigher, adica drumul de-a lungul vaii Cigher, care trece prin mijlocul campului (la acea vreme nu era construit drumul actual pietruit, situat pe partea stanga a vaii Cigher). Deci hotarul dintre cele 2 sate este prin fata salasului si gradinii, nicidecum drumul de coasta care urca din vale prin spatele salasului spre dealurile Miniselului.

Cea pe care COLŢEII pretind că o moştenesc, MAIROVITZ ECATERINA nu a făcut nici o cerere de retrocedare pentru că ŞTIA BINE NU ERA NIMIC DE RETROCEDAT, deasemenea nici un alt descendent nu a făcut vreo cerere din acelaşi motiv.

Testamentul lui GROSS ELENA a fost întocmit la 19.05.1955, în Israel, iar cei 14 moştenitori ai primit 1/14 din averea rămasă. Una dintre moştenitoare a fost WEISS ELISABETA, mama lui MAIROVITZ ECATERINA. Executarea testamentului a fost finalizata de notarul JEAN MARC DELESSERT din Geneva ocazie cu care MAIROVITZ ECATERINA a primit în jur de două mii de dolari. Şi cu asta… basta.

NĂVĂLESC COLŢEII CA VÂRF DE ATAC AL MAFIEI ANTIROMÂNEŞTI.

2. PRIN FALSURI ÎŞI CONSTITUITE CALITATEA DE MOŞTENITORI

COLŢEII au cerut să li se retrocedeze întreaga suprafaţă a satului Nadăş de 8,742 de hectare pretinzând că sunt moştenitori ai lui GROSS IOZEF în baza unor acte ce precedau anul 1913, în baza unui testament semnat de către MAIROVITZ ECATERINA.

 

Există dovada că în 2002 MAIROVITZ ECATERINA avea 94 de ani şi era operată de bazin, osteoporoza din plin, avea cataractă senila adică cam… complet oarbă şi era surdă total dar… notarul MORARU ION a autentificat că respectiva persoană, nedeplasabila, surda şi oarba MAIROVITZ, s-a deplasat la birou la el, ar fi citit şi ar fi semnat testamentul prin care îi că îi declară pe COLTEU VIORICA şi COLTEU MIHAI ALEXANDRU moştenitori unici ai averii ei. Ca să întărească faslul, COLTEII obţin declaraţia autentificată de notarul VLAI ADRIAN a doi martori Domnii HOTARAN şi CRIŞAN ca Mairovitz chiar i-a desemnat pe COLȚEI moştenitori. În anul 2014, la solicitarea DNA Timişoara, CRIȘAN fiind decedat, doar domnului HOTARAN i se ia o declaraţie în faţa judecătorului unde declara că nu a făcut niciodată afirmaţiile autentificate de notarul VLAI ADRIAN.

3. LUCIU MARIANA DĂ COLȚEILOR ÎNTREG SATUL FĂRĂ CA SĂTENII SĂ ŞTIE.

În 2006, COLŢEII cer instanţă tot satul. În doar două termene, fără ca sătenii să participe întrucât că primarul a ţinut secret faptul că se desfăşoară un proces de retrocedare, nu se face nici o expertiză şi cu încălcarea tuturor procedurilor, LUCIU MARIANA dispune ca în baza unor acte dinainte de 1913 şi a Legii 247/2005 COLŢEII să primească tot satul, cu încălcarea tuturor prevederilor legii 247/2005 care se aplica numai la ce s-a luat după 1945. Deşi în recurs sentinţa se anulează, cu incălcarea legilor de către doi judecători de la Tribunalul Arad se admite Contestaţia în Anulare unulș dintre judecători fiind împotrivă. Astfel COLŢEII primesc satul în modul cel mai ilegal prin puterea funcţiei de judecător de către LUCIU MARIANA și ceilalți.

Dacă Primarul ar fi arătat în instanţă un singur document, de exemplu un extras de carte funciară în care este înscrisă Comuna Tauţ ca proprietară a 771 de hectare prin reforma agrara din 1921, MARIANA LUCIU nu putea pronunţa hotărârea din 2006 căci ar fi trebuit ca înainte, să fi anulat reforma agrara din 1921.

4. JUDECĂTORUL TRIPA DISPUNE ÎN 2009 ÎNREGISTRAREA ÎN CARTEA FUNCIARA A HOTĂRÂRII DIN 2006 cu încălcarea tuturor legilor dar mai ales, fără nici o expertiza sau cadastru.

5. MAFII ANULEAZĂ APĂRĂRILE SĂTENILOR

Cu pricepere infracţională, sătenii sunt păcăliţi să angajeze pentru apărarea făt de atacurile COLŢEILOR pe un avocat pe nume LUPU STELIAN, membru în mafie cu misiunea de a pierde toate procesele sătenilor, misiune pe care şi-o îndeplineşte cu brio până în 2013 când sătenii se prind că este un mare ticălos. Un detaliu, BIRIŞ IOVU i-a plătit lui STELIAN în 2012 suma de 22,000 ron să deschidă procese împotriva COLŢEILOR pentru constatarea nulităţii absolute a certificatului de moştenitor şi revizuiră a sentinţei date de MARIANA LUCIU în 2006 dar LUPU STELIAN a luat banii şi nu a făcut absolut nimic. I s-au cerut banii înapoi direct şi prin Baroul Arad dar nu li s-a răspuns nimic nici de către LUPU nici de către Barou.

6. COLŢEII TREC LA ATAC

Încep cu executări silite, LUPU STELIAN le pierde pentru că nu ataca titlul, respectiv sentinţa din 2006 în care sătenii nu au fost parte. ÎN cadrul Contestaţiei la Executare se poate ataca titlul de către cel executat dac nu a fost parte în dosarul în care s-a constituit titlul. Dacă într-un singur proces s-ar fi atacat titlul, şi nu se putea să se fi pierdut, toată şandramaua juridică se prăbuşea.

7. GRUPUL DE SOLIDARITATE ROMÂNEASCĂ se constituie în decembrie 2012,

Se implică în susţinerea sătenilor, începând astfel colaborarea sătenilor cu dna. av. Vasilica Coroiu;

Dna. Av. Coroiu a făcut un număr de acțiuni între care şi o plângere penală împotriva Familiei COLŢEU, a notarilor, şi a persoanelor implicate în retrocedarea satului, dosar penal aflat pe rolul DNA Timişoara cu nr. 1/P/2014.

DNA începe urmărirea penală a membrilor Familiei Colţeu la 27 februarie 2014 şi dispune măsura sechestrului asigurator asupra tuturor imobilelor preluate prin sentinţa din 2006 pronunţată de MARIANA LUCIU, toate bunurile firmelor lor, dispune predarea pădurii înapoi în posesia Romsilva, moment la care se constată imense tăieri ilegale de păduri şi un prejudiciu estimat de peste 20 de milioane de Euro;
Executările au continuat chiar în condiţii de urmărire penală și de instituire a sechestrului penal, culminând cu executarea din 10 noiembrie 2015 a conducătorului sătenilor BIRIŞ IOVU în baza unei sentinţe şi aceasta contra probelor, prin care s-a încuviinţat executarea, dată în 2012, înainte de implicarea GRUPULUI DE SOLIDARITATE ROMÂNEASCĂ

8. EXECUTAREA LUI BIRIŞ IOVU A FOST ÎNCERCATĂ PRIN URMĂTOARELE MIJLOACE NELEGALE:

1. În baza unor documente de executare falsificate de executorul Galut, fals de care toată lumea inclusiv jandarmii aveau cunoştinţă, existând un raport criminalistic, grafoscopic, care atestă falsul;

2. Faţă doar de un singur membru al familiei, pentru restul membrilor nu a existat nici o dispoziţie a sentinţei;

3. Și contrar unor hotărâri judecătoreşti care stipulau exact că nu are dreptul să intre în case şi nici asupra împrejmuirilor;

4. Sentinţa c e se pune în executare s-am dat în baza unei expertize topografice care reprezenta în fals granita satului Nadăş. Imobilul ce se vrea executat este în satul Minişel dar expertul Dămăcuș a făcut desene cu date falsificate şi a mutat graniţa între Nadăş şi Minişel astfel, ca imobilul să se afle în Nadăş sub autoritatea sentinţei data de MARIANA LUCIU în 2006.

Toate datele sunt preluate identic din documente oficiale puse la dispoziție de către săteni.

9. IATA CINE SUNT CEI CE AU LUAT NADĂȘUL PRIN FALSURI ŞI ILEGALITĂŢI ŞI CU ACEEAŞI SENTINŢĂ IAU ŞI PĂRŢI DIN ALTE SATE.

Mai jos pun o listă a membrilor vizibili ai grupului de crimă organizată care au conlucrat concertat pentru realizarea acestei monstruoase infracţiuni complexe, cu observaţia că cei vizibili sunt doar slugi docile ale adevăraţilor beneficiari ai complexului de infracţiuni a căror nume este bine ascuns de toţi participanţii…

1. MARIANA LUCIU – „Preşedinta” Judecătoriei Ineu
2. TRIPA AUREL – „Judecător” Judecătoria Ineu
3. OPREAN HOREA – „Judecător” Tribunalul Arad
4. IOAN TRIFA– „Judecător” Tribunalul Arad
5. LIANA JUNC– “Judecător” Tribunalul Arad
6. PLEŞ GHEORGHE – „Primarul” Comunei Tauţ
7. VLAI ADRIAN – „Notar” Arad
8. MORARU ION – „Notar” Arad
9. LUPU STELIAN – „Avocat”
10. GĂLUŢI ALEXANDRU – „Executor” judecătoresc Arad, adică mai pe românește …. CĂLĂU.
11. DĂMĂCUŞ GHEORGHE – „Expert Topograf”
12. COLŢEU VIORICA – „inginer judiciar” junior
13. COLŢEU MIHAI ALEXANDRU – soţul lui COLŢEU VIORICA
14. COLŢEU MIHAELA – „inginer judiciar” junior, fiica lui COLŢEU VIORICA
15. ILIEȘ SIMONA (fostă COLȚEU)… – „inginer judiciar” junior, fiica lui COLŢEU VIORICA
16. ILIEȘ ….. – asistent de „inginer judiciar” junior, soţul lui ILIEȘ SIMONA fiica lui COLŢEU VIORICA

                                                                                                                               Adrian GRIGORIU

sursa si foto: http://www.expunere.com

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .