.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Ceea ce ieri era extrem de suspect, azi incepe sa se transforme intr-o mega-escrocherie. Un procent de 60 la suta din rezervele de cupru ale Romaniei a fost dat pe mana unei firme-bidon. 3,6 milioane tone, valoare 20 miliarde USD. Plus un gram de aur la tona. Adica 3,6 tone aur. Iar pretul vanzarii e doar de 200 milioane euro. Bani neincasati. Era imposibil ca Guvernul sa nu fi stiut ca “lucreaza” cu un intermediar. Este cu neputinta ca Presedintele Traian Basescu sa nu aiba pe masa diagrama “operatiunii cupru”. Intrebarea e: cine e capul relelor? Inclin sa cred ca pemierul Mihai Razvan Ungureanu a fost pe post de telecomanda.

Guvernul Romaniei are tupeul sa se laude ca a vandut, de patru ori mai scump decat intentionase, o societate falimentara. Dar cine a falimentat-o? Si de unde pana unde acest pret? Statele care au un minim instinct de conservare isi pastreaza proprietatea asupra materialelor strategice. Cuprul este printre primele pe lista. Zacamantul de la Roman este al doilea ca marime din Europa. Cum aratam, valoarea lui estimata este de 20 miliarde USD. Tot Guvernul spune ca, pentru a exploata cele 3,6 milioane tone care mai contin si aur, pe langa cupru, este nevoie de o investitie de sub 100 milioane euro. De ce nu investim noi 100 de milioane pentru a castiga 20 de miliarde? De ce punem in bratele altora o asemenea avere?

Pentru a oferi un raspuns corect, sa vedem cine sunt acesti canadieni. Firma care a cumparat se numeste Roman Copper. A fost infiintata la sfarsitul anului trecut, cam pe vremea cand Presedintele Traian Basescu vorbea insistent despre necesitatea “valorificarii”, cu parteneri straini, a zacamintelor de aur si de alte minerale. Dupa ce, in prealabil, pledase infocat in favoarea afacerii Rosia Montana. Operata de Gold Corporation, tot din Toronto. Sa existe, oare, vreo legatura?

Ei bine, raspunsul este “da”. Cine este proprietarul lui Roman Copper care, desi nu dispune decat de cateva milioane, trebuie sa plateasca, in cursul saptamanii viitoare, 200 milioane euro? Actionar unic este Bayfront Capital Partners, tot din Canada. Ei, si? Ei bine, reprezentantii acestui fond de investitii, cel putin trei dintre ei, au facut parte din firmele care, timp de zece ani, i-au fost consultanti si brokeri faimosului om de afaceri Frank Timis. Hopa! Am ajuns la afacerea Rosia Montana si la Frank Timis, care a initiat-o, in colaboarare cu canadienii, iar acum executa operatiuni colosale in Africa, tot vizand exploatarea mineralelor. Si pentru a pune bomboana pe coliva, mai fac din nou precizarea ca aur se gaseste si intr-o parte si in alta.  Citiți mai departe pe corectnews.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .